Close
Több szempontból is élmény lesz a KLM járatain enni október végétől

Több szempontból is élmény lesz a KLM járatain enni október végétől

A KLM Holland Királyi Légitársaság október 28-ától mutatja be új étkezési szolgáltatását a Business Class utasainak a KLM Cityhopper járatain (KLC). Az új ételek még tartalmasabbak és változatosabbak lesznek, mint elődeik, ezzel is szimbolizálva az elsőosztályú minőséget.

A KLM új ételválasztéka kialakításakor a szakértők figyeltek arra, hogy több különálló ételt és hozzávalót tartalmazzon a kínálat. Például a granolát és a dzsemet elkülönítve találják az utasok a joghurt mellett, csak úgy, mint a salátaönteteket és a magokat a salátákhoz.

A KLM ezzel lehetővé teszi, hogy az utasok maguk készíthessék el az ételeiket úgy, ahogy azt ők szeretnék elfogyasztani.

Fenntartható termékek

A KLM étkezési szolgáltatásán belül délig minden utas kap egy friss gyümölcsökből, sajtból, felvágottakból, valamint egy forró tekercsből álló reggelit. A nap további részében, az EBC Boxokban salátát, köreteket tálalnak majd egy szelet almáspitével.

A KLM hosszútávú célja, hogy a termékeket helyi termelőktől szerezzék be, ezzel is erősítve a fenntarthatóságot.

A felhasznált húsok és a tojások Beter Leven tanúsítvánnyal rendelkeznek és MSC jelölésűek. A dobozokhoz felhasznált kartonpapír szintén fenntartható és újrahasznosítható.

Nagyobb szabadság az ételek kiválasztásában

A KLC hat leghosszabb útján (Cagliari, Helsinki, Ibiza, Porto, Split and Valencia) az utasok maguk dönthetik el, mikor szeretnének enni, emellett pedig holland kroket snacket vagy a spenótos-fetasajtos tésztát is kérhetnek az ételdobozaik mellé.

Az ételek mellett az ételdobozok megjelenése is megújul annak érdekében, hogy jobban elférjenek benne az ételek, és jobban beleilljenek a lehajtható kisasztalokba.

Ez is érdekelhet:

repülés | étkezés | élmény | repülőgép | KLM

FOLYTASD EZZEL

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Zenei klub New York-i mintára – Csodás adventi programokkal vár a Café Liszt

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram