Close
Több szempontból is élmény lesz a KLM járatain enni október végétől

Több szempontból is élmény lesz a KLM járatain enni október végétől

A KLM Holland Királyi Légitársaság október 28-ától mutatja be új étkezési szolgáltatását a Business Class utasainak a KLM Cityhopper járatain (KLC). Az új ételek még tartalmasabbak és változatosabbak lesznek, mint elődeik, ezzel is szimbolizálva az elsőosztályú minőséget.

A KLM új ételválasztéka kialakításakor a szakértők figyeltek arra, hogy több különálló ételt és hozzávalót tartalmazzon a kínálat. Például a granolát és a dzsemet elkülönítve találják az utasok a joghurt mellett, csak úgy, mint a salátaönteteket és a magokat a salátákhoz.

A KLM ezzel lehetővé teszi, hogy az utasok maguk készíthessék el az ételeiket úgy, ahogy azt ők szeretnék elfogyasztani.

Fenntartható termékek

A KLM étkezési szolgáltatásán belül délig minden utas kap egy friss gyümölcsökből, sajtból, felvágottakból, valamint egy forró tekercsből álló reggelit. A nap további részében, az EBC Boxokban salátát, köreteket tálalnak majd egy szelet almáspitével.

A KLM hosszútávú célja, hogy a termékeket helyi termelőktől szerezzék be, ezzel is erősítve a fenntarthatóságot.

A felhasznált húsok és a tojások Beter Leven tanúsítvánnyal rendelkeznek és MSC jelölésűek. A dobozokhoz felhasznált kartonpapír szintén fenntartható és újrahasznosítható.

Nagyobb szabadság az ételek kiválasztásában

A KLC hat leghosszabb útján (Cagliari, Helsinki, Ibiza, Porto, Split and Valencia) az utasok maguk dönthetik el, mikor szeretnének enni, emellett pedig holland kroket snacket vagy a spenótos-fetasajtos tésztát is kérhetnek az ételdobozaik mellé.

Az ételek mellett az ételdobozok megjelenése is megújul annak érdekében, hogy jobban elférjenek benne az ételek, és jobban beleilljenek a lehajtható kisasztalokba.

Ez is érdekelhet:

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom