A KLM Holland Királyi Légitársaság október 28-ától mutatja be új étkezési szolgáltatását a Business Class utasainak a KLM Cityhopper járatain (KLC). Az új ételek még tartalmasabbak és változatosabbak lesznek, mint elődeik, ezzel is szimbolizálva az elsőosztályú minőséget.
A KLM új ételválasztéka kialakításakor a szakértők figyeltek arra, hogy több különálló ételt és hozzávalót tartalmazzon a kínálat. Például a granolát és a dzsemet elkülönítve találják az utasok a joghurt mellett, csak úgy, mint a salátaönteteket és a magokat a salátákhoz.
A KLM ezzel lehetővé teszi, hogy az utasok maguk készíthessék el az ételeiket úgy, ahogy azt ők szeretnék elfogyasztani.
Fenntartható termékek
A KLM étkezési szolgáltatásán belül délig minden utas kap egy friss gyümölcsökből, sajtból, felvágottakból, valamint egy forró tekercsből álló reggelit. A nap további részében, az EBC Boxokban salátát, köreteket tálalnak majd egy szelet almáspitével.
A KLM hosszútávú célja, hogy a termékeket helyi termelőktől szerezzék be, ezzel is erősítve a fenntarthatóságot.
A felhasznált húsok és a tojások Beter Leven tanúsítvánnyal rendelkeznek és MSC jelölésűek. A dobozokhoz felhasznált kartonpapír szintén fenntartható és újrahasznosítható.
Nagyobb szabadság az ételek kiválasztásában
A KLC hat leghosszabb útján (Cagliari, Helsinki, Ibiza, Porto, Split and Valencia) az utasok maguk dönthetik el, mikor szeretnének enni, emellett pedig holland kroket snacket vagy a spenótos-fetasajtos tésztát is kérhetnek az ételdobozaik mellé.
Az ételek mellett az ételdobozok megjelenése is megújul annak érdekében, hogy jobban elférjenek benne az ételek, és jobban beleilljenek a lehajtható kisasztalokba.
Ez is érdekelhet:
repülés | étkezés | repülőgép | szolgáltatás | élmény
Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel
Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!