Close
Koktélbár és csillagvizsgáló nyílt a Maldív-szigetek legszebb üdülőhelyén

Koktélbár és csillagvizsgáló nyílt a Maldív-szigetek legszebb üdülőhelyén

Koktélok és a végtelen univerzum. Mi kellene még?

Az Anantara Kihavah Maldives Villas luxusüdülőhely mindent meg akar mutatni a vendégei számára, így a nyaralóparadicsom három luxusélményt ötvözött a felejthetetlen élmények reményében.

Lélegzetelállító sznorkelezést, a Maldív-szigetek egyetlen víz feletti obszervatóriumában történő csillaglest, és pazar vacsorát kínálnak víz alatti éttermükben, a SEA-ben.

A nem mindennapi vendéglátóhely hat méterrel a víz alatt található. A vendégek négyfogásos menüsort kóstolhatnak végig, közben pedig változatos színekben pompázó halakban gyönyörködhetnek.

Amikor az ételüket elfogyasztották, elmerülhetnek az éjkék vízben, hogy csatlakozzanak újdonsült barátaikhoz egy vezetett sznorkeltúra keretében. Az öbölben krillek és plaktonok vonulása szolgáltat látványosságot, ráadásul az állatok igen barátságosak is, egészen közel úsznak a sznorkelezőkhöz, és csupán az utolsó pillanatban kerülik el a közvetlen érintkezést.

A hihetetlen vízi élmények után a csillagoké és a koktéloké a főszerep. A Skybarban ugyanis a frissítő alkoholos italok mellett minden szem az Indiai-óceán legerősebb távcsövére szegeződik, amelynek segítségével a legkülönlegesebb csillagképek rajzolódnak ki.

Az igen exkluzív szolgáltatásoknak persze borsos az áruk, két felnőtt számára éjszakánként 980 dollárnál (kb. 300 ezer forintnál) kezdődik, négy-hat éjszakás tartózkodás esetén a négyfogásos ebéd egy alkalommal ajándék, egy hétnél hosszabb nyaralás pedig a teljes csomagot tartalmazza.

És azt tudtad, hogy Ukrajnának van egy “saját Maldív-szigetekje”, ahol ellazul a lelked? Ebben a maldív-szigeteki resortban pedig egy dolgunk van: magunkkal foglalkozni

(Fotók: Anantara Kihavah)

maldív-szigetek | luxus | új | csillagvizsgáló | koktélbár

FOLYTASD EZZEL

Gigantikus higanycsepp-szobor előtt szelfiznek a New York-iak

Eladóvá vált a világ egyik leghíresebb írójának pazar rezidenciája

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram