Close
Kolumbia titokzatos tájai karnyújtásnyira kerülnek

Kolumbia titokzatos tájai karnyújtásnyira kerülnek

A filmesek innovatív megoldásának köszönhetően olyan egyedülálló perspektívából ismerhetjük meg Kolumbia vadregényes tájait, mintha közvetlenül az útifilm főhősének nyomában járnánk, miközben bebarangolja a titokzatos országot.

A videójátékok által nyújtott vizuális élményhez hasonló pillanatokat élhetünk át a kisfilm segítségével, miközben úgy érezhetjük, mi magunk is részesei vagyunk a barátságos közösségeknek, a nyüzsgő helyeknek és azoknak a felejthetetlen pillanatoknak, amiket csak is Kolumbiában lehet átélni.

(Fotó: Getty Images)

video | utazási videó | kolumbia | kisfilm | útifilm

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram