Close
Kolumbia titokzatos tájai karnyújtásnyira kerülnek

Kolumbia titokzatos tájai karnyújtásnyira kerülnek

A filmesek innovatív megoldásának köszönhetően olyan egyedülálló perspektívából ismerhetjük meg Kolumbia vadregényes tájait, mintha közvetlenül az útifilm főhősének nyomában járnánk, miközben bebarangolja a titokzatos országot.

A videójátékok által nyújtott vizuális élményhez hasonló pillanatokat élhetünk át a kisfilm segítségével, miközben úgy érezhetjük, mi magunk is részesei vagyunk a barátságos közösségeknek, a nyüzsgő helyeknek és azoknak a felejthetetlen pillanatoknak, amiket csak is Kolumbiában lehet átélni.

(Fotó: Getty Images)

utazási videó | kisfilm | video | útifilm | kolumbia

FOLYTASD EZZEL

Három perc alatt bele lehet szeretni ebbe a fantasztikus ázsiai országba

Látványos videó bizonyítja, hogy Peru több, mint a Machu Picchu

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom