Close
Konténerkiállítás mutatja be a 20. század egyik legjelentősebb fotósának életét

Konténerkiállítás mutatja be a 20. század egyik legjelentősebb fotósának életét

Robert Capáról mesél a CAPA105 című konténerinstalláció a Budapest Parkban.

A Capa Központ szeptember 31-ig látható, százöt képből álló CAPA105 konténerinstallációja egyedi formában mutatja be a Friedmann Endreként született Robert Capa életművét, betekintést enged a szakmai tevékenységébe és a privát életébe, valamint egyik kedvenc időtöltését, a kádban olvasást is megidézi fotófalával – közölték a szervezők.

A szerdai megnyitón Adorjáni Bálint színész és Szőke Barna, a The Qualitons együttes gitárosa adott elő szövegrészleteket a Capa által és a róla írt könyvekből.

A különleges előadás a tervek szerint a nyáron későbbi időpontokban is megtekinthető lesz, a tárlat a szórakozóhely nyitvatartási idejében látogatható.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI, fotó: Getty Images)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom