Close
Konténerkiállítás mutatja be a 20. század egyik legjelentősebb fotósának életét

Konténerkiállítás mutatja be a 20. század egyik legjelentősebb fotósának életét

Robert Capáról mesél a CAPA105 című konténerinstalláció a Budapest Parkban.

A Capa Központ szeptember 31-ig látható, százöt képből álló CAPA105 konténerinstallációja egyedi formában mutatja be a Friedmann Endreként született Robert Capa életművét, betekintést enged a szakmai tevékenységébe és a privát életébe, valamint egyik kedvenc időtöltését, a kádban olvasást is megidézi fotófalával – közölték a szervezők.

A szerdai megnyitón Adorjáni Bálint színész és Szőke Barna, a The Qualitons együttes gitárosa adott elő szövegrészleteket a Capa által és a róla írt könyvekből.

A különleges előadás a tervek szerint a nyáron későbbi időpontokban is megtekinthető lesz, a tárlat a szórakozóhely nyitvatartási idejében látogatható.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI, fotó: Getty Images)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom