Close
Korábbi lenéző nyilatkozatai után mégis beszáll a kiszállításba Zsidai Roy

Korábbi lenéző nyilatkozatai után mégis beszáll a kiszállításba Zsidai Roy

Tavaly még sűrűn ellenezte és megvetette a házhoz szállítást, most viszont mégis kollaborál a Kifli.hu-val.

Míg tavaly, a pandémia első időszakában Zsidai Roy egyrészt nagyon beleszállt a jótékonykodó éttermekbe, másrészt szó szerint az éttermi élmény kannibalizálásának nevezte a házhoz szállítást, mikor tavaly májusban így fogalmazott:

“A házhoz szállítás (…) hosszú távon kannibalizálja az éttermi piac egyes szegmenseit, melynek sok kollégánk eshet áldozatául az évek során. Étteremtulajdonosként, gasztronómiai szakmai szervezeti vezetőként

aggaszt, ha valódi éttermek és szakemberek áldozatul essenek a házhoz szállításnak, a házhoz szállító cégeknek és hosszú távon a robotok által gyártott ételeknek.”

Mostanra viszont, úgy fest, megváltozott a Zsidai Csoport fejének véleménye, ugyanis a nem kifejezetten magasgasztronómiai asszociációjú, ételkiszállítással foglalkozó Kifli.hu-val közösen létrehozták a Zsidai Home szolgáltatást. Sajtóközleményük szerint a Zsidai Csoport séfjei fél éven át dolgoztak azon, hogy kidolgozzák a minőségi és fenntartható megoldást erre, ez a Zsidai Home.

A fogások a közlemény szerint stílusos éttermi gasztronómiát nyújtanak otthon: valóban friss, forró étel kerül az asztalra pár perc otthoni ráfordítással, tányérból elfogyasztva, ráadásul az étterminél kedvezőbb áron. Emellett hangsúlyozzák, hogy a Zsidai Home ételeket bárki elkészítheti otthon, ez pedig semmilyen gasztronómiai tudást nem igényel.

A Zsidai Home-mal a 21 A Magyar Vendéglő, a Baltazár, a Spíler vagy az Opera Café kedvenc fogásainak 95%-osra elkészített változata érkezik az otthonokba, ahol a befejezés és tálalás lesz csak a feladat, mely csupán pár percet vesz igénybe. A Kiflivel közösen megvalósult, hogy akár négy órán belül az otthonokban vagy irodában lehetnek ezek a fogások, így mindig friss és forró étel kerül az asztalra, tányérra tálalva, pont úgy, mint az éttermekben.

“Óriási lépés, hogy a Kiflivel kiszélesedik az elérhetőség, és egyre többen tudják a hagyományos éttermi házhoz szállítást velünk kiváltani. Szeretnénk, ha a heti bevásárlás fix tételei közé kerülnének fel a Zsidai Home ételek, és bízunk benne, hogy a vásárlók hamar rájönnek, mennyivel jobb minőséget kapnak a Zsidai Home-mal, mintha meleg készételt rendelnének házhoz” – mondta Zsidai Roy, a Zsidai Csoport vezetője.

“Büszke vagyok, hogy elindul a Kifli Bisztró szolgáltatása. Napjainkban különösen időszerű, hogy séfek által készített éttermi minőségű fogások kerülhetnek így a magyar háztartások asztalaira az étterminél kedvezőbb árszinten, néhány órával a rendelést követően” – egészítette ki Makkay János, a Kifli.hu ügyvezetője.

A bisztróételek és így a Zsidai Home ételek is kétadagonként csomagoltak, az eltarthatóságuk hűtőben hat-nyolc nap.

FOLYTASD EZZEL

Bepillanthatsz Budapest lelkébe a város egyik legismertebb szállodájában

Így fognak össze a túlélésért a hazai fitnesz- és edzőtermek

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram