Close
Egy napra nyüzsgő koreai világgá változik a Millenáris

Egy napra nyüzsgő koreai világgá változik a Millenáris

A budapesti Koreai Kulturális Központ nem mindennapi eseménnyel ünnepli tizedik születésnapját: május 21-én egész napos ingyenes programokkal vár mindenkit a Millenáris G épületében, a Korea Napra. Színpadi produkciók, kulturális és gasztronómiai különlegességek és élménystandok kínálnak izgalmakat minden korosztály számára. Este pedig egy fergeteges K-pop bulival zárul a nap.

Május 21-én a Koreai Kulturális Központnak köszönhetően a Millenáris G épületébe és udvarára beköltözik Korea. Ezen a napon repülőjegy és utazás nélkül úgy érezheted, hogy Szöul egyik nyüzsgő városrészébe csöppentél.

Minden korosztály talál majd kedvére való kulturális programokat.

A nagyszínpadon tradicionális, valamint modern zenei és tánc produkciókkal, extrém taekwondo show-val és sok más izgalmas műsorral készülnek a szervezők. Napközben az épület előtti udvaron

gyermek játszóházzal, koreai gasztronómiai élményekkel, kalligráfiával és kézműves standokkal várják az érdeklődőket.

Akiket pedig a divat és a szépség érdekel azok kipróbálhatják a legújabb koreai szépségápolási termékeket, vagy akár népviseletbe is bújhatnak egy fotó erejéig. Az eseményen a legújabb koreai technikai különlegességek is helyet kapnak.

A rendezvény helyet ad a nagy sikerű 2022 KoreaON: Hallyu Com-on programjainak is.

Este pedig egy fergeteges K-pop bulival zárul a Korea Nap.

Nem csupán Budapesten csöppenhetünk bele egy csodálatos koreai világba. Május 15-én Hódmezővásárhelyen, a Fekete Sas Rendezvényházban szintén Korea Napot tartanak, ahol kulturális programokkal és egy fergeteges taekwondo show-val várják az érdeklődőket.

kultúra | program | programajánló | budapest | kultúrális nap

FOLYTASD EZZEL

Borokkal, ételekkel és zenével vár szombaton az a hely, ahol nagyon jó lenni

Egy nógrádi kis faluba érkezik az év legkedvesebb egynapos művészeti fesztiválja

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom