Close
Így hatott a koronavírus okozta válság a hazai divatipar szereplőire

Így hatott a koronavírus okozta válság a hazai divatipar szereplőire

Nehéz és komplikált időszakon vannak túl a magyar divatbrandek, de a tavaszi budapesti divathét egy új, reménnyel teli fejezet kezdetét jelentheti. Megkérdeztünk hét tervezőt, mi történt velük a koronavírus kirobbanása óta.

A koronavírus okozta gazdasági válság a divatipart is alapjaiban rengette meg. Ahogy az egyik legmérvadóbb divatmagazin, a Business of Fashion szerkesztője, Tim Blanks mondta a Roadsternek, a világnak volt fontosabb a dolga a divatnál az elmúlt időszakban – és joggal. Az élet azonban nem állt meg, és a divat körforgása sem, a különbség annyi volt, hogy a divathetek és a bemutatók átköltöztek a digitális térbe.

Ugyanez volt a helyzet a Budapest Central European Fashion Weekkel is, amelyet 2021 tavaszán második alkalommal rendeztek meg online formában. A Roadster is ott volt a kulisszák mögött, és ha már így történt, kifaggattuk a bemutatón részt vevő tervezőket, hogy miként élték meg az elmúlt bő egy évet.

Érdemes átkattintani a Budapest Central European Fashion Week YouTube-oldalára, és megnézni a március végi bemutatókat.

FOLYTASD EZZEL
A párizsi Maison et Objet lakberendezési és dizájn szakvásáron tíz magyar márka is részt vesz
Jó megoldásnak tűnt a ruhabérlés a fenntarthatósági válságra, de valójában nem az
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom