Close
Kóstold meg Budapestet – És a legtradicionálisabb magyar italt!

Kóstold meg Budapestet – És a legtradicionálisabb magyar italt!

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ szervezésében pénteken ismét várnak a Hüttébe – ajánlja a budapestinfo.hu.

Október 30-án 10 és 19 óra között újra a város szívében, a Városháza parkban rendezik meg a Kóstold meg Budapestet eseményt, melyen megismerheted az Unicum Házat,

és megkóstolhatod a legtradicionálisabb magyar italt, az Unicumot és az Unicum Szilvát.

Ha pedig elég jártas vagy a gyógy- és fűszernövények világában, illetve úgy gondolod, hogy jól ismered az Unicumot és a Zwack család történetét, akár múzeumi belépőjegyet is nyerhetsz az Unicum Házba.

Az Unicumot egyébként 1840-ben a Városháza park közelében, az Erzsébet téren lévő Marokkó udvarban kezdte el gyártani Zwack József, a gyáralapító. Az Unicum az egyik leghíresebb magyar hungarikum, amely a Zwack cég tradicionális gyomorkeserű likőrjét jelöli, melyet 1883-ban szabadalmaztatta a Zwack József és Társa cég.

Az elmúlt hetek sikerére való tekintettel november 6-án és 13-án még biztosan találkozhatsz az Unicum Házzal.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: budapestinfo.hu, fotó: Unsplash)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom