Close
Ingyen adta bérbe Mila Kunis és Ashton Kutcher a meseszép nyaralóját

Ingyen adta bérbe Mila Kunis és Ashton Kutcher a meseszép nyaralóját

A celebpár rajongói egyetlen éjszakát teljesen ingyen tölthettek szombaton az óceánparti vendégházban.

Ashton Kutcher és Mila Kunis Santa Barbara tengerparti háza egy igazi földi paradicsom. A világsztárok pedig most lehetővé tették azt, hogy rajongóik is megtapasztalhassák, milyen ebben a világtól távol lévő, mesebeli helyen pihenni.

Egy négyfős csoport augusztus 19-én, szombaton, teljesen ingyen szállhatott meg a csodálatos ingatlanban, ahol minden kényelmi szolgáltatást élvezhettek. Gyönyörködhettek a tengerpartban, a Santa Ynez-hegységben, közben pedig ízelítőt kaphattak a VIP életből.

Úgy tudni, a vendégeket maga a sztárpár fogadta és mindent megtettek azért, hogy a rajongók jól érezzék magukat.

A három hálószobás, egy fürdőszobás vendégházban való vendéglátás része Kutcher és Kunis kampányának, melynek célja, hogy felhívják a figyelmet a gyermekkereskedelemre és a gyermekek által elszenvedett szexuális visszaélések elleni harcra. A Thor alapítvány, amelyet még Kutcher Demi Moore-ral alapított, a megalakulása óta több mint hetven non profit szervezettel dolgozott és több ezer adományozót vont be a küzdelembe.

(Forrás: RobbReport, fotók: Katya Grozovskaya)

nyaraló | santa barbara | aston kutcher | mila kunis | airbnb

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram