Close
A legendás divattervező villájába bárki beköltözhet néhány éjszakára

A legendás divattervező villájába bárki beköltözhet néhány éjszakára

Kevesen élnek olyan luxuséletet, mint a néhai divatmogul, Karl Lagerfeld. Most azonban bárki kibérelheti a francia Riviérán található nyaralóját, hogy néhány napra belecsöppenjen egy világhírű tervező életébe.

A franciaországi Cote d’Azur szívében fekvő, a Földközi-tengerre néző, 1902-ben épült hatalmas Villa La Vigie-t a divatikon csupán nyaralóként használta, ennek ellenére a környék legpazarabb ingatlanaként tartják számon.

A háromszintes főépületet Lagerfeld újította fel. A hat hálószobával és négy fürdőszobával rendelkező ingatlan tizenkét vendég számára biztosít minden igényt kielégítő luxuskörnyezetet. A földszinten található a legmodernebb gépekkel felszerelt konyha, a hangulatos könyvtár, a biliárdterem és egy dolgozószoba is.

A villát egy óriási terasz veszi körül, ahonnan csodálatos kilátás nyílik egy gyönyörű, erdős parkra. A nyugodt kikapcsolódásról a szabadtéri jakuzzi, privát séf és biztonsági szolgálat gondoskodik, de a vendégek ingyenesen beléphetnek az exkluzív Monte-Carlo Beach Clubba is, amely csupán néhány lépésre található, saját stranddal és hatalmas úszómedencével rendelkezik.

Az ikonikus divattervező több luxusotthonnal is rendelkezett Európa-szerte, a rezidenciákat pedig olyan kiegészítőkkel rendezte be, amelyek tökéletesen bemutatják kifogástalan ízlését, a bútorok, valamint a művészetek iránti lelkesedését. Személyes tárgyainak egy részét decemberben árverezik el a Sotheby’s szervezésében.

(Forrás: Robb Report, fotók: Edge Retreats)

divattervezo | franciaország | karl lagerfeld | riviéra | villa

FOLYTASD EZZEL

Hőségriadóra készülhet, aki a következő napokban ezekbe az országba utazik

Mégsem érdemes betiltani a rövid távú járatokat? Meglepő következtetésre jutott egy tanulmány

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram