Close
Előző életében parkoló volt ez a meseszép torontói lakás

Előző életében parkoló volt ez a meseszép torontói lakás

Az előző vállalkozók nagyon nem használták ki a hely adottságait, most viszont egy stílusos otthon lett belőle, hozzá csodás kilátással egy katedrálisra.

1980-ban épült Torontóban ez az épület, mely eredetileg egy parkoló volt, és csak most alakult át lakóhellyé. A százharminc négyzetméteres tér ennélfogva száznyolcvan fokos fordulatot vett, mikor lakássá alakult az Odami építészstúdió jóvoltából, akik hihetetlenül szép munkát végeztek:

egyrészt kinyitották az eddig rejtve maradt kilátást a St. James katedrálisra, valamint a szobák közti öt eltérő szintkülönbséget is remek esztétikai egységbe foglalták.

Az otthonban a bátor megoldások pompásan keverednek a meleg, harmonikus részekkel, így annak ellenére, hogy nagyon változatosak a szobák, mégsem lett elütően eklektikus a végeredmény. A kedvenc helyiségünk kérdés nélkül a nappali, ahol egy tetőablakos megoldással tekinthetnek a katedrálisra és a nyüzsgő kanadai városra a lakók.

Mivel az emberek egy ilyen látványt enyhén szólva jobban értékelnek, mint a parkoló autók, szerintünk tökéletes és példaértékű az átalakulás.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Kurtis Chen)

lakás | toronto | otthon | katedrális | kanada

FOLYTASD EZZEL

Zseniális finomsággal merített inspirációt a Harry Potter-könyvekből ez a ház

Eladó Pablo Picasso egykori stúdiója

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom