Close
Előző életében parkoló volt ez a meseszép torontói lakás

Előző életében parkoló volt ez a meseszép torontói lakás

Az előző vállalkozók nagyon nem használták ki a hely adottságait, most viszont egy stílusos otthon lett belőle, hozzá csodás kilátással egy katedrálisra.

1980-ban épült Torontóban ez az épület, mely eredetileg egy parkoló volt, és csak most alakult át lakóhellyé. A százharminc négyzetméteres tér ennélfogva száznyolcvan fokos fordulatot vett, mikor lakássá alakult az Odami építészstúdió jóvoltából, akik hihetetlenül szép munkát végeztek:

egyrészt kinyitották az eddig rejtve maradt kilátást a St. James katedrálisra, valamint a szobák közti öt eltérő szintkülönbséget is remek esztétikai egységbe foglalták.

Az otthonban a bátor megoldások pompásan keverednek a meleg, harmonikus részekkel, így annak ellenére, hogy nagyon változatosak a szobák, mégsem lett elütően eklektikus a végeredmény. A kedvenc helyiségünk kérdés nélkül a nappali, ahol egy tetőablakos megoldással tekinthetnek a katedrálisra és a nyüzsgő kanadai városra a lakók.

Mivel az emberek egy ilyen látványt enyhén szólva jobban értékelnek, mint a parkoló autók, szerintünk tökéletes és példaértékű az átalakulás.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Kurtis Chen)

katedrális | rezidencia | dizájn | templom | otthon

FOLYTASD EZZEL

Ezt a két koncertet vétek lenne kihagyni az ősszel

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram