Close
Ezért az álommelóért érdemes kockáztatni: kaszinótesztelőt keresnek Las Vegasban

Ezért az álommelóért érdemes kockáztatni: kaszinótesztelőt keresnek Las Vegasban

Egy év sötétség után ismét felkapcsolják a fényeket a Las Vegas Stripen. Ha szerencsés vagy, akár személyesen átélheted, ahogyan újra pulzálni kezd Sin City. És mellé még sok pénzt is kereshetsz. 

A BonusFinder nevű online szerencsejáték oldal, úgy tűnik, szintet lép az álommeló-ajánlatban. A társaság egyvalakit elküld Las Vegasba, hogy véleményezze az ottani szállodákat, a kaszinókat és a nem kevés szórakozási lehetőséget.

A cég közleményéből kiderül, hogy az álláshirdetés valós, és semmiféle kockázatot nem rejt:

a kiválasztott a luxushotelekben pihenhet, felfedezheti a várost és próbára teheti a szerencséjét – ráadásul mindezt a BonusFinder pénzén.

A feladat nem tűnik túl nehéznek: fel kell keresnie a város kaszinóit, majd értékelést írnia róluk. Részletes elemzést kell adnia a kaszinók hangulatáról és esztétikájáról, a játékok változatosságáról, a személyzet hozzáállásáról, és az osztók munkájának minőségéről.

A győztes pályázó a cég jóvoltából kétezer dollárnyi (600 ezer forintnyi) készpénzt válthat be zsetonokra, illetve további ötszáz dollárt (150 ezer forintot) kap munkadíjként, plusz valamennyi szállás- és utazási költségét fedezik. Arról nem beszélve, ha netán nagyot kaszál a Black Jacken, vagy bejönnek a rulettasztalon tett tétjei, a nyereményét vélhetően megtarthatja.

A pozícióra az egész világon bárki jelentkezhet, amennyiben betöltötte 21. életévét. A pályázónak ki kell töltenie egy jelentkezési lapot, amelyben többek között leírja, melyik a kedvenc játéka a kaszinóban, és miért lenne tökéletes erre az álomszerű feladatra. Utóbbinál persze nem árt, ha a jelölt kreatívan fogalmazza meg a gondolatait. Május 30-ig lehet jelentkezni, de előtte érdemes felkészülni és legalább otthon gyakorolni a kockázást vagy a pókerezést. Las Vegasban ugyanis bármi megtörténhet.

Még egy kis Vegas: kívülről csak egy rikító vegasi milliőbe tökéletesen illeszkedő, már messziről ragyogó, sokadik sokemeletes kaszinóhotelnek tűnik, a Palms Casino Resort azonban jóval több egy hagyományos vegasi szállodánál.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Öt epikus európai kerékpárút, amelyen érdemes idén nyáron végigtekerni
A nyaraláson is megpróbál elérni a főnököd? Ennél frappánsabb választ nem adhatsz neki
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom