Close
Ezért az álommelóért érdemes kockáztatni: kaszinótesztelőt keresnek Las Vegasban

Ezért az álommelóért érdemes kockáztatni: kaszinótesztelőt keresnek Las Vegasban

Egy év sötétség után ismét felkapcsolják a fényeket a Las Vegas Stripen. Ha szerencsés vagy, akár személyesen átélheted, ahogyan újra pulzálni kezd Sin City. És mellé még sok pénzt is kereshetsz. 

A BonusFinder nevű online szerencsejáték oldal, úgy tűnik, szintet lép az álommeló-ajánlatban. A társaság egyvalakit elküld Las Vegasba, hogy véleményezze az ottani szállodákat, a kaszinókat és a nem kevés szórakozási lehetőséget.

A cég közleményéből kiderül, hogy az álláshirdetés valós, és semmiféle kockázatot nem rejt:

a kiválasztott a luxushotelekben pihenhet, felfedezheti a várost és próbára teheti a szerencséjét – ráadásul mindezt a BonusFinder pénzén.

A feladat nem tűnik túl nehéznek: fel kell keresnie a város kaszinóit, majd értékelést írnia róluk. Részletes elemzést kell adnia a kaszinók hangulatáról és esztétikájáról, a játékok változatosságáról, a személyzet hozzáállásáról, és az osztók munkájának minőségéről.

A győztes pályázó a cég jóvoltából kétezer dollárnyi (600 ezer forintnyi) készpénzt válthat be zsetonokra, illetve további ötszáz dollárt (150 ezer forintot) kap munkadíjként, plusz valamennyi szállás- és utazási költségét fedezik. Arról nem beszélve, ha netán nagyot kaszál a Black Jacken, vagy bejönnek a rulettasztalon tett tétjei, a nyereményét vélhetően megtarthatja.

A pozícióra az egész világon bárki jelentkezhet, amennyiben betöltötte 21. életévét. A pályázónak ki kell töltenie egy jelentkezési lapot, amelyben többek között leírja, melyik a kedvenc játéka a kaszinóban, és miért lenne tökéletes erre az álomszerű feladatra. Utóbbinál persze nem árt, ha a jelölt kreatívan fogalmazza meg a gondolatait. Május 30-ig lehet jelentkezni, de előtte érdemes felkészülni és legalább otthon gyakorolni a kockázást vagy a pókerezést. Las Vegasban ugyanis bármi megtörténhet.

Még egy kis Vegas: kívülről csak egy rikító vegasi milliőbe tökéletesen illeszkedő, már messziről ragyogó, sokadik sokemeletes kaszinóhotelnek tűnik, a Palms Casino Resort azonban jóval több egy hagyományos vegasi szállodánál.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Mától mindenfajta korlátozás nélkül érkezhetünk vissza Magyarországra hat országból
Július elsején érdemes lesz közelebbről is szemügyre venni a Városligetet
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom