Close
Különleges, kétszeres vacsoraélményt nyújt hűséges vendégeinek a budapesti Laurel

Különleges, kétszeres vacsoraélményt nyújt hűséges vendégeinek a budapesti Laurel

Laurel Silentium névre hallgat a rendhagyó négy- plusz kétfogásos, kétszemélyes vacsora, amit a Laurel Budapest szolgál fel április elsejétől mindazoknak, akik támogatják kedvenc éttermüket, és megvásárolják a tizenötezer forintos vacsoravouchert. Ezt a nagyon várt újranyitás után lehet majd felhasználni, de az étterem addig sem váratja hűséges vendégeit, és felhőtlen vacsoraélményt varázsol a gasztronómiára fogékony otthonokba. A kiszállított vacsoramenü mellett a kupon teljes egészében felhasználható lesz az étteremben. 

A világjárvány már az első percben megmutatta, hogy elképesztő hatással van nemcsak a hazai, de a nemzetközi vendéglátásra is. Az óvintézkedések figyelembe vétele mellett természetesen a Laurel is bezárt határozatlan időre, de a munka nem állt meg.

Szerintük most még fontosabbak lesznek az otthon, kettesben, vagy szűk körben töltött vacsorák, legyen szó születésnapról vagy randiról.

Számtalan kezdeményezést figyelembe véve úgy gondolják, hogy a nehéz helyzetben lévő éttermeknek igen csekély az esélyük arra, hogy törzsvendégeik előre fizetett voucherekkel támogassák őket, legalábbis abban a volumenben, ami valósan segítség lenne.

Ezért úgy döntöttek, hogy aki most támogatja őket és bizonyítja hűségét, annak ők is kedveskednek.

Mede Ádám, az év ifjú séftehetsége és csapata megalkotta a Silentium névre keresztelt, kétfős vacsorát, mely a Laurel utazóbőröndjében kerül minden vendéghez – így szeretnék elvinni az éttermi élményt az emberek otthonába. A négy- (plusz két-) fogásos menüsor a Laurel hamisítatlan ízeit tartalmazza. Külön kérés esetén a kétszeres magyar sommelier-bajnok Tüü Péter borsorát is kiszállítják.

A csavar a történetben, hogy a Silentium menüsora mellé megérkezik az előzőleg vásárolt, az újranyitás után felhasználható, tizenötezer forint értékű voucher is –  a Silentiumnak ugyanis nincs ára, ők ezzel hálálják meg a gasztronómia szerelmeseinek a különleges vacsorajegy megvásárlását.

Vagy ha valakinek jobban tetszik, tizenötezer forintért vásárolható meg két főre a Laurel étterem otthoni menüje, és az újranyitás után ugyanilyen értékben lehet majd a helyszínen is fogyasztani.

A Silentiumról bővebb információt itt találunk. A menüsort is megosztották velünk:

  • Kovászos kenyér, füstölt vaj
  • Füstölt pisztráng
  • Kacsaleves
  • Marhaoldalas, gulyás esszencia, hagymás nudli, borsodi csalamádé
  • Maláta, sós karamell, karamellizált fehér csokoládé
  • Petit Fours
Ez is érdekelhet:

(Fotók: Laurel Budapest)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom