Close
Különleges, kétszeres vacsoraélményt nyújt hűséges vendégeinek a budapesti Laurel

Különleges, kétszeres vacsoraélményt nyújt hűséges vendégeinek a budapesti Laurel

Laurel Silentium névre hallgat a rendhagyó négy- plusz kétfogásos, kétszemélyes vacsora, amit a Laurel Budapest szolgál fel április elsejétől mindazoknak, akik támogatják kedvenc éttermüket, és megvásárolják a tizenötezer forintos vacsoravouchert. Ezt a nagyon várt újranyitás után lehet majd felhasználni, de az étterem addig sem váratja hűséges vendégeit, és felhőtlen vacsoraélményt varázsol a gasztronómiára fogékony otthonokba. A kiszállított vacsoramenü mellett a kupon teljes egészében felhasználható lesz az étteremben. 

A világjárvány már az első percben megmutatta, hogy elképesztő hatással van nemcsak a hazai, de a nemzetközi vendéglátásra is. Az óvintézkedések figyelembe vétele mellett természetesen a Laurel is bezárt határozatlan időre, de a munka nem állt meg.

Szerintük most még fontosabbak lesznek az otthon, kettesben, vagy szűk körben töltött vacsorák, legyen szó születésnapról vagy randiról.

Számtalan kezdeményezést figyelembe véve úgy gondolják, hogy a nehéz helyzetben lévő éttermeknek igen csekély az esélyük arra, hogy törzsvendégeik előre fizetett voucherekkel támogassák őket, legalábbis abban a volumenben, ami valósan segítség lenne.

Ezért úgy döntöttek, hogy aki most támogatja őket és bizonyítja hűségét, annak ők is kedveskednek.

Mede Ádám, az év ifjú séftehetsége és csapata megalkotta a Silentium névre keresztelt, kétfős vacsorát, mely a Laurel utazóbőröndjében kerül minden vendéghez – így szeretnék elvinni az éttermi élményt az emberek otthonába. A négy- (plusz két-) fogásos menüsor a Laurel hamisítatlan ízeit tartalmazza. Külön kérés esetén a kétszeres magyar sommelier-bajnok Tüü Péter borsorát is kiszállítják.

A csavar a történetben, hogy a Silentium menüsora mellé megérkezik az előzőleg vásárolt, az újranyitás után felhasználható, tizenötezer forint értékű voucher is –  a Silentiumnak ugyanis nincs ára, ők ezzel hálálják meg a gasztronómia szerelmeseinek a különleges vacsorajegy megvásárlását.

Vagy ha valakinek jobban tetszik, tizenötezer forintért vásárolható meg két főre a Laurel étterem otthoni menüje, és az újranyitás után ugyanilyen értékben lehet majd a helyszínen is fogyasztani.

A Silentiumról bővebb információt itt találunk. A menüsort is megosztották velünk:

  • Kovászos kenyér, füstölt vaj
  • Füstölt pisztráng
  • Kacsaleves
  • Marhaoldalas, gulyás esszencia, hagymás nudli, borsodi csalamádé
  • Maláta, sós karamell, karamellizált fehér csokoládé
  • Petit Fours

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Laurel Budapest)

laurel budapest | mede ádám | étterem | laurel

FOLYTASD EZZEL

A világ legjobb éttermének a helyén egykor imádott angol költő árult bélyeget

Az új James Bond filmben minden a whiskyről szól

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom