Close
Ennél gyönyörűbb luxusszalont repülőtér még nem látott

Ennél gyönyörűbb luxusszalont repülőtér még nem látott

A repülőterek nemcsak az utasok felszállás előtti várakozásának helyszínei, hanem kikapcsolódási lehetőséget is nyújtanak. A Los Angeles-i Nemzetközi Repülőtér, a LAX ezt most még magasabb szintre emelte, és igazi luxusélményt kínál az utazók számára.

A LAX exkluzív kültéri terminálja a milliárdosok utazási körülményeit teremti meg az új The Salonnal, éves tagsági díj ellenében.

A reptéri társalgóval ellentétben senki sem húzza a kézipoggyászát a széksorok között. A vendégek a lounge-ot egy VIP-bejáraton keresztül közelíthetik meg, amelyhez két éjszakára szóló ingyenes parkolás és poggyászellenőrzés is jár.

Vannak azonban korlátozások is: a szolgáltatásokat 21 évesnél idősebbek vehetik igénybe, háziállatok pedig nem tartózkodhatnak a területen.

A Cliff Fong lakberendező által megálmodott enteriőr otthonos hangulatot áraszt, pihenés közben pedig kézműves snackeket, alkoholos és alkoholmentes italokat is fogyaszthatnak. Akkor  sincs probléma, ha a telefontöltőt, a fülhallgatót vagy a nyakpárnát otthon felejtették a vendégek, hiszen a szalonban ezeket is beszerezhetik.

A belső térben egyedi bútorok találhatók. A vendégek először egy grafitszínű nappaliba lépnek be, ahol bársonnyal bevont székek és bőr bárszékek találhatók. Beljebb haladva egy vintázs  stílusú helyiség bontakozik ki világosabb, földszínekkel és natúr faburkolatokkal. A kiegészítők között megtalálhatók a Creative Art Partners által gondozott eredeti műalkotások is, amelyek egytől egyig a helyi művészek tehetségét és sokoldalúságát hirdetik.

A szalonhoz tartozik egy kerthelyiség is, ahol a Los Angeles-i napsugarakban süttethetik az arcukat az utazók,

miközben folyamatosan nyomon tudják követni a repülőgépek indulásával kapcsolatos információkat egy isteni koktéllal vagy csúcsminőségű kávéval a kezükben.

Az üzemeltetők fokozottan figyelnek a biztonsági intézkedésekre, a járványügyi megelőző intézkedésekre, így egy időben csupán korlátozott számú vendég tartózkodhat az exkluzív területen.

Itthon pedig a Liszt Ferenc repülőtér közleménye szerint az első fél évben 603 585 utast kezelt Budapest reptere, és ami még durvább, ennek közel felét a nyár első hónapjában.

(Fotó: PS LAX)

los angeles | repülőtér | nagy sztori | salon | lax

FOLYTASD EZZEL

Az idegenforgalom Oscar-díját nyerte el a Magyar Zene Háza

Nemzetközi dizájnmagazin szeretett bele az ikonikus budapesti épületbe

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram