Close
Lefoglalta június végére Zamárdit a Balaton Sound

Lefoglalta június végére Zamárdit a Balaton Sound

Négy hónap múlva megrendeznék a Soundot Zamárdiban.

A 24.hu és a Telex úgy értesült, hogy a Sziget Kulturális Menedzsmentiroda Kft. lefoglalta a Balaton Sound helyszínét Zamárdiban június végére. Erről csütörtökön döntött egy rendkívüli ülés keretében a városi testület:

úgy ítéltek, hogy szigorú járványügyi feltételek mellett, de engedélyt adnak arra, hogy nyáron két fesztivált rendezzenek a településen.

Ez a két fesztivál a Balaton Sound június végén / július első hetében, majd pedig a Strandfesztivál jönne augusztus közepén a Volt Kft. szervezésében.

Ha viszont a járványhelyzet mégsem engedi meg idén, akkor 2022-re viszik át a fesztiválokat: erről, és az összes többi hazai fesztivál idei sorsáról végleges döntés előreláthatólag márciusban fog születni.

Egyelőre viszont annyira nem biztató a nemzetközi helyzet: nemrég a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozások meghosszabbítását jelentette be legalább április 6-ig az olasz egészségügyi miniszter, míg nem mellékesen egyre inkább úgy tűnik, hogy az oltottság nagy előnnyel jár majd, ha a jövőben utazni akarunk: Lengyelország például most engedélyezte az oltással rendelkező személyek belépését, Románia pedig már januárban, míg Grúzia február közepén tette meg ugyanezt. Szlovákia eközben durván szigorított a belépés szabályain, míg a Vatikán kötelezővé tette állampolgárai számára a vakcinát.

(Forrás: Telex, 24.hu)

FOLYTASD EZZEL
Segélykiáltás Velencéből: belépőjegyet kérnek az ikonikus bazilika látogatásáért
Angliában sokezer koncert lesz a következő másfél hónapban
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom