Close
Limitált kiadású ginnel köszönti a Hendrick’s az év első teliholdját

Limitált kiadású ginnel köszönti a Hendrick’s az év első teliholdját

A gyártó nemcsak a csillagokat, de még a holdat is lehozza az égről rajongóinak.

Január 28-én kerül az amerikai boltokba a Hendrick’s limitált darabszámban megvásárolható Lunar Ginje, amely az év első teliholdját ünnepli. Az ital Lesley Gracie lepárlómester munkáját dicséri.

A Hendrick’s Lunarban tökéletes harmóniába kerül a fűszeresség, a finom virágjegyekkel és a citrusos ízhatással, így valóban egyedülálló kiegészítője lehet az otthoni, forró holdfürdővel egybekötött csillaglesnek.

Ahogyan azt a gyártótól már megszokhattuk, nem érték be csupán egy új gin megalkotásával, a tökéletes esti kikapcsolódáshoz többek között 28-as holdvédő krémet és holdtakarót is készítettek, amelyek megvásárolhatók online a Hendrick’s Tiny Shopban.

Ha pedig mindez nem lenne elég, elkészíthető a holdkoktél is, amely garantáltan felteszi a koronát az estére. Azt pedig csak halkan súgjuk meg, hogy a holdi ember nehogy meghallja: nemcsak a Lunarból, hanem a klasszikus Hendrick’s ginből is összedobható!

Hendrick’s Lunar & Tonic

Hozzávalók:

  • 1 rész gin
  • 3 rész tonik

Elkészítés:

  1. Öntsük a két hozzávalót egy jégkockákkal meghalmozott High Ball pohárba, enyhén keverjük meg!
  2. Díszítsük uborkaszelettel!

Gin-sztorik

Hendrick’s már megalkotta a tökéletes gint, aztán nemrég az otthoni edzést forradalmasította. Maga a gin egyébként orvosságnak indult, aztán az egyik legizgalmasabb párlat lett belőle. Bár még messze van a nyár, hogy a forró időszakra ajánljunk hűsítő gineket, de azért megtesszük, hiszen most is lehet kortyolgatni.

(Fotók: Hendrick’s)

 

gin | koktél | recept | hendricks

FOLYTASD EZZEL

Kiderült, melyik a világ legjobb steakje

Meglepő dolog derült ki a koffeinmentes kávéról

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram