Close
Limitált kiadású ginnel köszönti a Hendrick’s az év első teliholdját

Limitált kiadású ginnel köszönti a Hendrick’s az év első teliholdját

A gyártó nemcsak a csillagokat, de még a holdat is lehozza az égről rajongóinak.

Január 28-én kerül az amerikai boltokba a Hendrick’s limitált darabszámban megvásárolható Lunar Ginje, amely az év első teliholdját ünnepli. Az ital Lesley Gracie lepárlómester munkáját dicséri.

A Hendrick’s Lunarban tökéletes harmóniába kerül a fűszeresség, a finom virágjegyekkel és a citrusos ízhatással, így valóban egyedülálló kiegészítője lehet az otthoni, forró holdfürdővel egybekötött csillaglesnek.

Ahogyan azt a gyártótól már megszokhattuk, nem érték be csupán egy új gin megalkotásával, a tökéletes esti kikapcsolódáshoz többek között 28-as holdvédő krémet és holdtakarót is készítettek, amelyek megvásárolhatók online a Hendrick’s Tiny Shopban.

Ha pedig mindez nem lenne elég, elkészíthető a holdkoktél is, amely garantáltan felteszi a koronát az estére. Azt pedig csak halkan súgjuk meg, hogy a holdi ember nehogy meghallja: nemcsak a Lunarból, hanem a klasszikus Hendrick’s ginből is összedobható!

Hendrick’s Lunar & Tonic

Hozzávalók:

  • 1 rész gin
  • 3 rész tonik

Elkészítés:

  1. Öntsük a két hozzávalót egy jégkockákkal meghalmozott High Ball pohárba, enyhén keverjük meg!
  2. Díszítsük uborkaszelettel!

Gin-sztorik

Hendrick’s már megalkotta a tökéletes gint, aztán nemrég az otthoni edzést forradalmasította. Maga a gin egyébként orvosságnak indult, aztán az egyik legizgalmasabb párlat lett belőle. Bár még messze van a nyár, hogy a forró időszakra ajánljunk hűsítő gineket, de azért megtesszük, hiszen most is lehet kortyolgatni.

(Fotók: Hendrick’s)

 

recept | gin | koktél | hendricks

FOLYTASD EZZEL

Ezt a két koncertet vétek lenne kihagyni az ősszel

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram