Close
Lofoten fölött a csillagok is olyan csodálatosak, mint a sarki fény

Lofoten fölött a csillagok is olyan csodálatosak, mint a sarki fény

Az Északi-sarkkörtől északra, a 67. és a 68. szélességi fok között fekvő varázslatos Lofotent elsősorban a sarki fény kapcsán szoktunk emlegetni, pedig a Norvégiához tartozó szigetcsoporton akkor is csodát láthatunk az égen, ha épp elbújt az aurora borealis.

Az UNESCO Világörökségéhez tartozó, fényszennyezettségtől mentes helyen a tiszta égboltnak köszönhetően órákig belemerülhetünk a saját fénnyel rendelkező égitestek látványába, és elgondolkodhatunk rajta, milyen elképesztően szépek, milyen rettenetesen messze vannak tőlünk és milyen aprók vagyunk a felfoghatatlan méretű univerzumban.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Kolumbia titokzatos tájai karnyújtásnyira kerülnek
Végül nem terjedt el a sci-fi írók körében népszerű vasút, de ebben a városban felszállhatunk rá
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom