Close
Életünk szafariélményét kaphatjuk meg ebben a szállodában

Életünk szafariélményét kaphatjuk meg ebben a szállodában

Nincs, és nem is lehet dél-afrikai trip szafari nélkül, de ha már az egzotikus országban járunk, válasszunk olyan szállást, ahol esténként elefántokkal és leopárdokkal bandázhatunk.

Ezt a nem mindennapi lehetőséget a Sand folyó partján található Londolozi Game Reserve kínálja. Az öt részre tagolt birtok az ország legnagyobb nemzeti parkjához, a hatalmas Krugerhez tartozik. Itt lehetőségünk nyílik az állatvilág nagy ötöséhez tartozó fajait, úgymint az oroszlánt, az elefántot, a leopárdot, az orrszarvút és a bivalyt természetes körülmények között megfigyelni.

Persze egy szafari esetében nem nagy kunszt az az opció, hogy közel kerülhetünk a vadon élő állatokhoz, a Varty család kezében lévő Londoloziban viszont a szálloda teraszán borozgatva csodálhatjuk a naplementét, miközben az orrunk előtt szalad el egy elefántcsorda.

Az meg már tényleg a non plus ultra, hogy ugyanezt átélhetjük a verandára kipakolt medencék egyikében ejtőzve is.

Közel egy évszázada fogad vendégeket a Londolozi ház, amely kategóriájában Dél-Afrika egyik leghíresebbje. Exkluzív, patinás és egyben ökotudatos lakosztályaiban kissé furcsa kettősséget élhet át a vendég, elvégre lényegében egy semmi közepén felhúzott ingatlanban hercegi pompában találja magát.

A nádtetős bungalók egyszerre autentikusak és elegánsak, kívülről gyakorlatilag észrevétlenül simulnak a környezetbe, miközben odabent kivételes körülmények és szívélyes kiszolgálás fogad.

Legyen szó prémium vagy átlagos lakosztályról, a hamisítatlan Afrika-esszencia az enteriőrnek köszönhetően mindenhol garantált, nem hiába nevezik a visszatérő vendégek az ottani hangulatot Londolozi-feelingnek.

A környezettel majdnem egybeolvadó, saját medencével ellátott szobák ára tartalmazza az ötcsillagos ételeket és italokat, valamint a dél-afrikai bokrok között vezetett reggeli és esti túrákat.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: londolozi.com, wbpstars.com)

FOLYTASD EZZEL
Még a PCR-teszt sem mentesít: minden magyar kötelezően karanténba kerül hétfőtől, aki Dél-Afrikából jön
Magyarország szigorú korlátozásokat vezet be mától a dél-afrikai variáns miatt
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom