Close
Életünk szafariélményét kaphatjuk meg ebben a szállodában

Életünk szafariélményét kaphatjuk meg ebben a szállodában

Nincs, és nem is lehet dél-afrikai trip szafari nélkül, de ha már az egzotikus országban járunk, válasszunk olyan szállást, ahol esténként elefántokkal és leopárdokkal bandázhatunk.

Ezt a nem mindennapi lehetőséget a Sand folyó partján található Londolozi Game Reserve kínálja. Az öt részre tagolt birtok az ország legnagyobb nemzeti parkjához, a hatalmas Krugerhez tartozik. Itt lehetőségünk nyílik az állatvilág nagy ötöséhez tartozó fajait, úgymint az oroszlánt, az elefántot, a leopárdot, az orrszarvút és a bivalyt természetes körülmények között megfigyelni.

Persze egy szafari esetében nem nagy kunszt az az opció, hogy közel kerülhetünk a vadon élő állatokhoz, a Varty család kezében lévő Londoloziban viszont a szálloda teraszán borozgatva csodálhatjuk a naplementét, miközben az orrunk előtt szalad el egy elefántcsorda.

Az meg már tényleg a non plus ultra, hogy ugyanezt átélhetjük a verandára kipakolt medencék egyikében ejtőzve is.

Közel egy évszázada fogad vendégeket a Londolozi ház, amely kategóriájában Dél-Afrika egyik leghíresebbje. Exkluzív, patinás és egyben ökotudatos lakosztályaiban kissé furcsa kettősséget élhet át a vendég, elvégre lényegében egy semmi közepén felhúzott ingatlanban hercegi pompában találja magát.

A nádtetős bungalók egyszerre autentikusak és elegánsak, kívülről gyakorlatilag észrevétlenül simulnak a környezetbe, miközben odabent kivételes körülmények és szívélyes kiszolgálás fogad.

Legyen szó prémium vagy átlagos lakosztályról, a hamisítatlan Afrika-esszencia az enteriőrnek köszönhetően mindenhol garantált, nem hiába nevezik a visszatérő vendégek az ottani hangulatot Londolozi-feelingnek.

A környezettel majdnem egybeolvadó, saját medencével ellátott szobák ára tartalmazza az ötcsillagos ételeket és italokat, valamint a dél-afrikai bokrok között vezetett reggeli és esti túrákat.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: londolozi.com, wbpstars.com)

dél-afrika | élmény | londolozi | szálloda | hotel

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram