Close
Krémes, hófehér, izgalmas és gyönyörű ez a ház

Krémes, hófehér, izgalmas és gyönyörű ez a ház

Elegáns otthon egyenesen Long Islandről.

Athena Calderone egy New York-i dizájner és belsőépítész, aki saját otthonát újította meg Amagansettben, Long Islanden. A ház maga az ötvenes években épült, Calderone 2009-ben vásárolta meg, az enteriőr teljes megújulása pedig egy évtizeddel később történt. A pasztelles és világos színpalettát felvonultató, új arculatban csodásan egyesülnek a kortárs és a vintázs elemek, a gipszvakolat pedig egyedien szép, krémes hátteret ad mindehhez.

A rengeteg, eredeti vintázs dizájnbútor mellett érdekes és merész választás, hogy a konyhában saját maga által meghekkelt IKEA-bútorokból alakított ki tárolót a dizájner, melyet sápadtzöldre festett. A tervező szerint

a dizájnban mindig az egyensúlyra kell törekedni, a jin és jangra. Arra, hogy egyszerre tudjunk felemelni, és a felemelést egyensúlyba hozni.

A szuper bútorok között kifejezetten szeretjük a spanyol rattanszékeket a hetvenes évekből, a dekoratív lámpát, a márvány konyhapultot, a parasztházból elhozott asztalt, a hatvanas években Olaszországban készült, gesztenyefa és bőr Sapporo székeket, és a kortárs elemeket, például a tervező egyik szobrász barátja által készített fehér lámpát.

Minden szeglete tökéletes lett; ha az embert barátjáról ismerjük meg és a tervezőt az otthonáról, akkor nagyon szimpatikus ajánlólevél ez a New York-i hölgyről.

(Fotók: Nicole Franzen) 

FOLYTASD EZZEL
Egyedi és jövőbemutató anyagkönyvtár nyílt a Momén
Ez a portugál ház olyan mint egy Fernando Pessoa-vers
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom