Close
Ebbe a játékos stúdióba mi is szívesen elvonulnánk írni

Ebbe a játékos stúdióba mi is szívesen elvonulnánk írni

Egy író és filmkészítő erre használja ugyanis. Nagyon megértjük.

A Los Angeles-i Echo Parknál épült ez a fésűkagylós tetejű házikó, ahová egy író és filmes vonul el magányos, kreatív időtöltésre. A Byben & Skeens építészstúdió által életre hívott apró ház a tulajdonos lakóházának hátsó kertjében épült;

a ház megépítésekor az egész udvart is rendbehozták, a végeredmény pedig egy mediterrán hangulatú, kedves írólak lett pár szellemes csavarral.

A negyvenöt négyzetméteres, íves ablakokkal és ajtókkal kialakított fehér házban a Los Angeles-i art deco elemeit is fel lehet fedezni, az egyszobás stúdió belterében pedig a neutrális tónusok dominálnak, itt-ott néhány üde színfolttal.

A házikó kapott egy apró teraszt is, ahol az író, amikor elfáradt már a magányos munkában, szeret elfogyasztani egy-egy finom italt a barátaival. Megértjük, mi is valahogy így képzeljük el egy remek, elvonulós munkanap tökéletes lezárását.

Még több gyönyörű építészeti projektet nézegetnél? Akkor mutatjuk, miket imádtunk mostanában: ezt a rézkiegészítést kapott korzikai kolostort, ezt a romos enyészetből megmentett izlandi művészstúdiót és ezt a 135 millió dolláros manhattani kilátást kínáló luxuslakást.

(Fotók: Taiyo Watanabe)

író | LA | ház | házikó | art deco

FOLYTASD EZZEL

Egészen megdöbbentő mértékben drágultak a használt budapesti garzonok: egy négyzetmétert már alig lehet kapni egymillió alatt

Ez történik, ha a világ legjobb pezsgőmárkája pop-up szállodát nyit

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom