Close
Van Európában egy különös sziget, amely mementóként őrzi ezeréves titkainkat

Van Európában egy különös sziget, amely mementóként őrzi ezeréves titkainkat

Málta egyszerre közkedvelt mediterrán sziget, és ezeréves kultúrák olvasztótégelye.

Málta történelme szorosan összefonódott a földközi-tengeri népek, különösen Szicília és Észak-Afrika történetével. Többek között a világ legrégebbi templomaival, bronzkori kőfejtőkkel, föníciai sírokkal és római villákkal is találkozhatunk a szigetországban, továbbá itt honolnak az öreg kontinens legtisztább tengerparti strandjai is.

Ha azonban Máltára utaznánk a közeljövőben, érdemes tisztában legyünk azzal, hogy már csak a teljesen immunizált polgárok léphetne be a szigetre.

FOLYTASD EZZEL
És azt tudtad, hogy Budapesttől egy órára van egy közvetlen vízparti luxusvilla?
Kopár, kietlen és mégis azonnal megnéznéd – Ilyen félelmetesen szép Kamcsatka
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom