Close
Elképesztő, mit készített a Louis Vuitton a franciaországi rögbi-világbajnokságra

Elképesztő, mit készített a Louis Vuitton a franciaországi rögbi-világbajnokságra

A Louis Vuitton büszkén mutatta be azt a trófeatartót, amit a 2023-as, Franciaországban zajló rögbi világbajnokság kupájához készítettek. A teljes egészében kézi munkával gyártott Official Trophy Trunk, az ikonikus Webb Ellis trófeát védi majd egészen addig, amíg az október 28-i döntő győzteseinek át nem adják.

Úgy tudni, a csodálatos trófeatartót a Párizs melletti Asnières-i Maison műtermeiben készítették aprólékos kézműves munkával. A cél az volt, hogy olyan tárolót készítsenek, amely megjelenésében egyszerre ötvözi a divatház örökségét és a modernitást.

A trófeatartó külső részét a luxusmárka jól ismert monogramjai díszítik,

a két lehajtható előlapon feltűnő V betű pedig egyszerre szimbolizálja a Vuittont és a Victory-t, vagyis a győzelmet. A külső részen feltűnnek a francia zászló kék, fehér, piros sávjai is.

A trófeatartó egyik oldalán római számok láthatók, a másikon pedig a Rugby World Cup France 2023 logóját jelenítették meg. A bőrdíszítés, az ikonikus sárgaréz élvédők,

a zárak és kapcsok a divatház bőröndjeinek örökségét hivatottak kidomborítani.

A tároló belseje a fényűző luxus jegyében élénk Pantone kék színt kapott, a belső fedélen pedig ismét feltűnik a világbajnokság hivatalos logója is.

Julien Collette, a Rugby World Cup France 2023 vezérigazgatója úgy fogalmazott, megtiszteltetés számukra, hogy a Webb Ellis Kupát ilyen kivételes trófeatartóban védhetik és mutathatják be a nagyközönség számára.

Pietro Beccari, a Louis Vuitton elnök-vezérigazgatója pedig azt hangsúlyozta, hogy a márka régóta támogatja a rögbi világbajnokságot, a trófeatartót pedig a Louis Vuitton 170 éves múltra tekintő bőröndgyártásának új mérföldkövének tartja.

Nem ez az első alkalom, hogy egyedi trófeatartókat készít a Louis Vuitton. Korábban a labdarúgó-világbajnokság, az NBA, a Formula-1 Monacói Nagydíj, a League of Legends,  a Davis Kupa, a Roland Garros és az Amerika Kupa számára is készítettek ilyen kiegészítőt.

(Forrás: Haute Living, fotók: Louis Vuitton)

luxus | louis vuitton | luxusmárka | világbajnokság | divatház

FOLYTASD EZZEL

Ezt a két koncertet vétek lenne kihagyni az ősszel

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram