Close
Megtaláltuk Norvégia talán legszebb tavát

Megtaláltuk Norvégia talán legszebb tavát

Az már nem számít meglepőnek, hogy Norvégiában döbbenetes tájakra tévedhet az utazó, de amit a Lovatnet tónál láthat, arra tényleg keresni kell a megfelelő jelzőket.

Hihetetlen szép és hangulatos videó mutatja be a Stryn vidékén található tavat és környékét. A lenyűgöző képek láttán legszívesebben máris kajakba pattannánk, hogy kövessük a felvételen látható fiatalembert, aki albumba illő tájak mentén, gyönyörű, türkiz színű vizeken lapátolva fedezi fel ezt a fjordokkal, zuhatagokkal és sziklákkal együtt tökéletesnek tűnő északi világot.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

norvégia | hegyek | video | lovatnet | túra

FOLYTASD EZZEL

Három perc alatt bele lehet szeretni ebbe a fantasztikus ázsiai országba

Látványos videó bizonyítja, hogy Peru több, mint a Machu Picchu

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom