Close
Megtaláltuk Norvégia talán legszebb tavát

Megtaláltuk Norvégia talán legszebb tavát

Az már nem számít meglepőnek, hogy Norvégiában döbbenetes tájakra tévedhet az utazó, de amit a Lovatnet tónál láthat, arra tényleg keresni kell a megfelelő jelzőket.

Hihetetlen szép és hangulatos videó mutatja be a Stryn vidékén található tavat és környékét. A lenyűgöző képek láttán legszívesebben máris kajakba pattannánk, hogy kövessük a felvételen látható fiatalembert, aki albumba illő tájak mentén, gyönyörű, türkiz színű vizeken lapátolva fedezi fel ezt a fjordokkal, zuhatagokkal és sziklákkal együtt tökéletesnek tűnő északi világot.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom