Close
Megtaláltuk Norvégia talán legszebb tavát

Megtaláltuk Norvégia talán legszebb tavát

Az már nem számít meglepőnek, hogy Norvégiában döbbenetes tájakra tévedhet az utazó, de amit a Lovatnet tónál láthat, arra tényleg keresni kell a megfelelő jelzőket.

Hihetetlen szép és hangulatos videó mutatja be a Stryn vidékén található tavat és környékét. A lenyűgöző képek láttán legszívesebben máris kajakba pattannánk, hogy kövessük a felvételen látható fiatalembert, aki albumba illő tájak mentén, gyönyörű, türkiz színű vizeken lapátolva fedezi fel ezt a fjordokkal, zuhatagokkal és sziklákkal együtt tökéletesnek tűnő északi világot.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

lovatnet | norvégia | hegyek | túra | video

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram