Close
Mi is segíthetünk a segítőkutyáknak most szombaton a Városligetben

Mi is segíthetünk a segítőkutyáknak most szombaton a Városligetben

A Vakvezető kutyák világnapján a Városligetben a legnagyobb hazai jótékonysági sétát szervezi meg a Dorko. A kezdeményezés célja, hogy minden magyar vak ember mellett legyen egy segítőkutya.

A Dorko nemcsak negyedik éve hívja fel a figyelmet a segítőkutyák és kiképzőik fontosságára, hanem idén meg is szervezi a legnagyobb hazai jótékonysági sétát Loyalty is Royalty néven, amelyhez április 27-én, szombaton 14 órától lehet csatlakozni a Városligetben.

Az érdeklődők a vakvezető kutyák és kiképzőik mellett számos neves sportolóval és hazai zenészekkel is találkozhatnak, hiszen a kezdeményezés mellé többek között olyan támogatók álltak, mint a Halott Pénz csapata, Dukai Regina, Deniz, Fodor Rajmund, Lipcsei Betta, Juhász Roland, Nagy László, Ungvári Miklós, Kucsera Gábor vagy Fenyvesi Zoltán.

Nagy örömünkre szolgál, hogy már ennyien csatlakoztak a Loyalty is Royalty kampányhoz. Negyedik éve igyekszünk segíteni az MVGYOSZ (Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége – a szerk.) kutyaiskoláját, idén viszont egy új aktivitással készülünk, ami reményeink szerint sok embert megmozgat majd, és hozzájárul, hogy teljesítsük célkitűzésünket, miszerint minden magyarországi vak ember mellé kerülhessen segítőkutya” – nyilatkozta Kiss Ramóna, a Dorko kreatívigazgatója.

A Városligetben felállított ideiglenes DRK pontban levásárolható támogatói vouchert válthatnak ki a résztvevők, és ezáltal hozzájárulhatnak egy újabb vakvezető kutya beidomításához. A szervezők minden kutyabarátot és négylábút szeretettel várnak a rendezvényre!

Ez is érdekelhet:

 

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom