Close
Mi is segíthetünk a segítőkutyáknak most szombaton a Városligetben

Mi is segíthetünk a segítőkutyáknak most szombaton a Városligetben

A Vakvezető kutyák világnapján a Városligetben a legnagyobb hazai jótékonysági sétát szervezi meg a Dorko. A kezdeményezés célja, hogy minden magyar vak ember mellett legyen egy segítőkutya.

A Dorko nemcsak negyedik éve hívja fel a figyelmet a segítőkutyák és kiképzőik fontosságára, hanem idén meg is szervezi a legnagyobb hazai jótékonysági sétát Loyalty is Royalty néven, amelyhez április 27-én, szombaton 14 órától lehet csatlakozni a Városligetben.

Az érdeklődők a vakvezető kutyák és kiképzőik mellett számos neves sportolóval és hazai zenészekkel is találkozhatnak, hiszen a kezdeményezés mellé többek között olyan támogatók álltak, mint a Halott Pénz csapata, Dukai Regina, Deniz, Fodor Rajmund, Lipcsei Betta, Juhász Roland, Nagy László, Ungvári Miklós, Kucsera Gábor vagy Fenyvesi Zoltán.

Nagy örömünkre szolgál, hogy már ennyien csatlakoztak a Loyalty is Royalty kampányhoz. Negyedik éve igyekszünk segíteni az MVGYOSZ (Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége – a szerk.) kutyaiskoláját, idén viszont egy új aktivitással készülünk, ami reményeink szerint sok embert megmozgat majd, és hozzájárul, hogy teljesítsük célkitűzésünket, miszerint minden magyarországi vak ember mellé kerülhessen segítőkutya” – nyilatkozta Kiss Ramóna, a Dorko kreatívigazgatója.

A Városligetben felállított ideiglenes DRK pontban levásárolható támogatói vouchert válthatnak ki a résztvevők, és ezáltal hozzájárulhatnak egy újabb vakvezető kutya beidomításához. A szervezők minden kutyabarátot és négylábút szeretettel várnak a rendezvényre!

Ez is érdekelhet:

 

FOLYTASD EZZEL
Rácz Jenő zsíros kenyerével indul az ország legnépszerűbb gasztrofesztiválja
Még három hétig látható az egyik legizgalmasabb hazai képzőművész kiállítása
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom