Mi is segíthetünk a segítőkutyáknak most szombaton a Városligetben

A Vakvezető kutyák világnapján a Városligetben a legnagyobb hazai jótékonysági sétát szervezi meg a Dorko. A kezdeményezés célja, hogy minden magyar vak ember mellett legyen egy segítőkutya.

A Dorko nemcsak negyedik éve hívja fel a figyelmet a segítőkutyák és kiképzőik fontosságára, hanem idén meg is szervezi a legnagyobb hazai jótékonysági sétát Loyalty is Royalty néven, amelyhez április 27-én, szombaton 14 órától lehet csatlakozni a Városligetben.

Az érdeklődők a vakvezető kutyák és kiképzőik mellett számos neves sportolóval és hazai zenészekkel is találkozhatnak, hiszen a kezdeményezés mellé többek között olyan támogatók álltak, mint a Halott Pénz csapata, Dukai Regina, Deniz, Fodor Rajmund, Lipcsei Betta, Juhász Roland, Nagy László, Ungvári Miklós, Kucsera Gábor vagy Fenyvesi Zoltán.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy már ennyien csatlakoztak a Loyalty is Royalty kampányhoz. Negyedik éve igyekszünk segíteni az MVGYOSZ (Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége – a szerk.) kutyaiskoláját, idén viszont egy új aktivitással készülünk, ami reményeink szerint sok embert megmozgat majd, és hozzájárul, hogy teljesítsük célkitűzésünket, miszerint minden magyarországi vak ember mellé kerülhessen segítőkutya" – nyilatkozta Kiss Ramóna, a Dorko kreatívigazgatója.

A Városligetben felállított ideiglenes DRK pontban levásárolható támogatói vouchert válthatnak ki a résztvevők, és ezáltal hozzájárulhatnak egy újabb vakvezető kutya beidomításához. A szervezők minden kutyabarátot és négylábút szeretettel várnak a rendezvényre!

Ez is érdekelhet:

Vízitúrán járhatjuk be Európa és hazánk egyik legromantikusabb területét

Egy folyószabályozások előtti igazi vadregényes területre, Gemencre szerveznek kétnapos vízitúrát.

 

jótékonyság | Loyality is Royalty | adomány | városliget | segítőkutyák

FOLYTASD EZZEL

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom