Close
Így kötik össze Olaszországban a síelést a kultúrával

Így kötik össze Olaszországban a síelést a kultúrával

A hét múzeuma nálunk. Két napja nyitottak.

Dél-Tirolban, a Dolomitok csúcsai között bújuk meg a Lumen múzeum. Ez a hegyi fotográfiával foglalkozó intézmény 2275 méter magasan fekszik a Kronplatz hegy tetején.

A kiállításoknak egy közös motívuma lesz, ez pedig a hegy. Nem a Kronplatz, nem a Dolomitok, az Alpok, vagy a Himalája, hanem a hegység, mint fizikai képződmény, és mint metafora.

És ha megnéztük a tárlatokat, és lazítottunk egyet a kávézóban, ahonnan remek kilátás élvezhető, síelhetünk Kronplatz 119 kilométernyi sípályáján. Tudnak ezek az olaszok!

Felnőtteknek 17 euró a belépő, 25 év alattiaknak és 65 év felettieknek 12 euró.

FOLYTASD EZZEL
Idén tavasszal Magyarországra jön a Comédie-Francaise
Mozizz a nappalidból februárban! – Húsz filmet nézhetsz meg ingyen
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom