Close
Luxus üvegpiramisból csodálható a végtelen univerzum

Luxus üvegpiramisból csodálható a végtelen univerzum

A káosz elől menekülés és a természettel történő kapcsolat még soha nem tűnt ilyen stílusosnak.

A Grand Canyon déli pereménél elhelyezkedő húszhektáros területen tíz feltűnő üvegpiramist építenek, ahonnan kivételes kilátás nyílik a sivatagra és az éjszakai égboltra. A Nomad’s Pad névre keresztelt, napenergiával működő szálláshelyekhez a szükséges források az Indiegogo adománygyűjtésén jöttek össze.

A kabinszállók egy-három éjszakás luxuskempingezésre várják a látogatókat. Az üvegpiramisból fantasztikus kilátás nyílik, ha azonban a vendégek privát szférára vágynak, egyetlen gombnyomással átláthatatlanná alakíthatják az intelligens üvegtechnológiával készült falakat.

A fenntarthatóságot szem előtt tartva a passzívházként is funkcionáló piramisok légkondicionálóval, víztakarékos fürdőszobai szaniterekkel, környezetbarát piperecikkekkel vannak felszerelve. A szabadtéren egy pezsgőfürdő, függőágy és kényelmes kerti bútorokkal berendezett terasz található.

A Nomad’s Pad a vendégeket kis gazdaságokból beszerzett alapanyagokkal, kézműves sörökkel, borokkal és koktélokkal várja. A turisták emellett számos más fakultatív programon is részt vehetnek, például túrázhatnak, vagy repülőről csodálhatják meg a páratlan vidéket.

A Nomad’s Pad a tervek szerint 2021 októberében nyitja meg kapuit. A létesítmény elhelyezkedése ideális, hiszen olyan csodálatos úti célok érhetők el csupán félórás autóút során, mint a Grand Canyon Nemzeti Park vagy Las Vegas.

Számos módszert kidolgoztak már a hozzáértők a stresszcsökkentésre és a vérnyomás helyreállítására, de mind közül ez tűnik a legjobbnak.

(Fotók: Nomad’s Pad)

szálláshely | Nomad's Pad | szálloda | grand canyon | utazás

FOLYTASD EZZEL

Az idegenforgalom Oscar-díját nyerte el a Magyar Zene Háza

Nemzetközi dizájnmagazin szeretett bele az ikonikus budapesti épületbe

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram