Close
Ma este nézz az égre, jön a meteorok Rolexe!

Ma este nézz az égre, jön a meteorok Rolexe!

Augusztus. Már korábban sötétedik, de még kellemesnek érezzük a hűs levegőt. A meteorrajok Rolexe, a Perseidák pedig egyenesen ma, 13-án este lesznek láthatóak: akár ötven meteor is észlelhető sötétedéstől pirkadatig.

De akkor sincs baj, ha a felhős égbolt, vagy valamilyen váratlan program megzavarja az észlelést. A csillagos eget kémlelni egész augusztusban remek szórakozás, másrészt itt az alábbi videó, egyfajta best of meteor, ami ráhangolódásnak, és hiánypótlásnak is kiváló.

Ez is érdekelhet:

meteor | égbolt | perseidák | meteorraj | video

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram