Close
Ma este nézz az égre, jön a meteorok Rolexe!

Ma este nézz az égre, jön a meteorok Rolexe!

Augusztus. Már korábban sötétedik, de még kellemesnek érezzük a hűs levegőt. A meteorrajok Rolexe, a Perseidák pedig egyenesen ma, 13-án este lesznek láthatóak: akár ötven meteor is észlelhető sötétedéstől pirkadatig.

De akkor sincs baj, ha a felhős égbolt, vagy valamilyen váratlan program megzavarja az észlelést. A csillagos eget kémlelni egész augusztusban remek szórakozás, másrészt itt az alábbi videó, egyfajta best of meteor, ami ráhangolódásnak, és hiánypótlásnak is kiváló.

Ez is érdekelhet:

perseidák | meteorraj | video | égbolt | meteor

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram