Close
Ma este nézz az égre, jön a meteorok Rolexe!

Ma este nézz az égre, jön a meteorok Rolexe!

Augusztus. Már korábban sötétedik, de még kellemesnek érezzük a hűs levegőt. A meteorrajok Rolexe, a Perseidák pedig egyenesen ma, 13-án este lesznek láthatóak: akár ötven meteor is észlelhető sötétedéstől pirkadatig.

De akkor sincs baj, ha a felhős égbolt, vagy valamilyen váratlan program megzavarja az észlelést. A csillagos eget kémlelni egész augusztusban remek szórakozás, másrészt itt az alábbi videó, egyfajta best of meteor, ami ráhangolódásnak, és hiánypótlásnak is kiváló.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Kolumbia titokzatos tájai karnyújtásnyira kerülnek
Végül nem terjedt el a sci-fi írók körében népszerű vasút, de ebben a városban felszállhatunk rá
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom