Close
Mágikus homokdűne táplálja az olasz tengerpartok legkúlabb fesztiválját

Mágikus homokdűne táplálja az olasz tengerpartok legkúlabb fesztiválját

Három éve fedeztük fel magunknak a ravennai tengerparton működő Hana Bit, és igazi szerelem volt az első látásra. Egyedi koncepció, különleges atmoszféra, remek konyha, indie rock, boszorkányosan jó purista koktélok, craft sörök és persze a tenger, no meg a tenger illata – így, egyetlen érzésbe gyúrva olyan jellegű csábítás, ami ellen felesleges küzdeni.

A Hana Bin egész nyáron két-három esténként olasz és nemzetközi zenekarok lépnek, szóval olyan, mint egy négy hónapra elnyújtott mini-Sziget fesztivál, csak sokkal élvezhetőbb.

A szezonindító eseményük, a Beaches Brew fesztivál nem csak Ravennát mozgatja meg, hanem jönnek ide a környékről, a legközelebbi nagyvárosból, Bolognából, sőt még a közelinek egyáltalán nem mondható Milánóból is. Ilyenkor négy napon át két helyszínen egymást érik a koncertek, a vájb pedig olyan, mint sehol máshol.

Amikor a főszervezővel, Chris Angiolinival beszélgettünk a Hana Biről egy pohár Brewdoggal a kezünkben, úgy nyilatkozott, hogy a különleges atmoszféra titkában ő sem biztos, de ha mondani kellene valamit, akkor talán a strand melletti, mágikus energiákat sugárzó homokdűne lehet az oka.

Ez is érdekelhet:

olaszország | fesztivál | beaches brew | indie rock | ravenna

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram