Close
Ennél szebb karácsonyi ajándék nem kellhet egy filmrajongónak

Ennél szebb karácsonyi ajándék nem kellhet egy filmrajongónak

Száz magyar film a fa alá a Magyar Filmarchívumtól.

Karácsonyra bárki megnézheti ingyen a Nemzeti Digitalizációs és Filmfelújítási Program közelmúltban született eredményeit, klasszikusokat és kultfilmeket, de akár sosem látott ritkaságokat is. ötvennégy rendező száz filmjét lehet látni a Filmarchívum Vimeo-csatornáján, a legrégebbi film 1912-es, a legújabb pedig 2002-es, van itt minden Tímár Pétertől Jancsó Miklóson át Szomjas Györgyig. Rajzfilmek, vígjátékok, némafilm szkeccsek, dokumentumfilmek, és színészek Jávor Páltól Rudolf Péterig.

A filmek január negyedikéig láthatók a Filmarchívum Vimeo csatornáján.

FOLYTASD EZZEL
Idén tavasszal Magyarországra jön a Comédie-Francaise
Mozizz a nappalidból februárban! – Húsz filmet nézhetsz meg ingyen
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom