Close
Magyar projektek egy rangos építészeti díj jelöltjei közt

Magyar projektek egy rangos építészeti díj jelöltjei közt

Az ArchDaily Building of the Year 2019 díja tizenöt kategóriában több ezer projektet vonultat fel, köztük tizenkét magyart, amelyekre szavazhatunk is.

Az egyik legismertebb nemzetközi építészeti kiadvány idén tizedszer adja majd át a BOTY-díjakat. Több mint négyezer projekt közül szemezgethetünk, ami nem kevés, innen nézve egyszerűsít is a helyzeten, hogy tizenöt kategória van. A regisztrált felhasználók kategióránként egy projektre szavazhatnak március 4-ig, így alakul ki a shortlist. Az öt-öt legtöbb szavazatot kapott projekt jut a döntőbe, ahol ismét szavazhatnak majd a felhasználók.

A horgosi projekt (Fotó: Jaksa Bálint)
A Niczky-apartman Kőszegen (Fotó: Bujnovszky Tamás)

De a technikai részleteknél érdekesebb, hogy milyen hazai épületeket találtunk.

Összesen öt kategóriában szerepelnek magyar jelöltek:

Iroda

Ház

Vendéglátás

Kulturális épület

Sport

Event Hall, Etyek (Fotó: Eszter Sarah)
Event Hall Inside (Fotó: Eszter Sarah)

Szavazni mindegyikre lehet, a Horgos Projektről, az etyeki Event Hallról és a Niczky-apartmanról pedig bővebben is beszámoltunk korábban.

design | dizájn | Bonta Gáspár | béres építésziroda | díj

FOLYTASD EZZEL

Neogótikus toronyból lett elképesztő lakóépület az ikonikus Tribune Tower

Így néz ki Frank Sinatra egykori otthona

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram