Close
Magyar projektek egy rangos építészeti díj jelöltjei közt

Magyar projektek egy rangos építészeti díj jelöltjei közt

Az ArchDaily Building of the Year 2019 díja tizenöt kategóriában több ezer projektet vonultat fel, köztük tizenkét magyart, amelyekre szavazhatunk is.

Az egyik legismertebb nemzetközi építészeti kiadvány idén tizedszer adja majd át a BOTY-díjakat. Több mint négyezer projekt közül szemezgethetünk, ami nem kevés, innen nézve egyszerűsít is a helyzeten, hogy tizenöt kategória van. A regisztrált felhasználók kategióránként egy projektre szavazhatnak március 4-ig, így alakul ki a shortlist. Az öt-öt legtöbb szavazatot kapott projekt jut a döntőbe, ahol ismét szavazhatnak majd a felhasználók.

A horgosi projekt (Fotó: Jaksa Bálint)
A Niczky-apartman Kőszegen (Fotó: Bujnovszky Tamás)

De a technikai részleteknél érdekesebb, hogy milyen hazai épületeket találtunk.

Összesen öt kategóriában szerepelnek magyar jelöltek:

Iroda

Ház

Vendéglátás

Kulturális épület

Sport

Event Hall, Etyek (Fotó: Eszter Sarah)
Event Hall Inside (Fotó: Eszter Sarah)

Szavazni mindegyikre lehet, a Horgos Projektről, az etyeki Event Hallról és a Niczky-apartmanról pedig bővebben is beszámoltunk korábban.

Bonta Gáspár | horgos | kiss miklós | design | építészet

FOLYTASD EZZEL

Mangó és beton ennyire még nem állt jól egymásnak mint ebben az indiai házban

Ez a magánrepülő fényűzőbb, mint egy ötcsillagos szálloda

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom