Close
Magyar projektek egy rangos építészeti díj jelöltjei közt

Magyar projektek egy rangos építészeti díj jelöltjei közt

Az ArchDaily Building of the Year 2019 díja tizenöt kategóriában több ezer projektet vonultat fel, köztük tizenkét magyart, amelyekre szavazhatunk is.

Az egyik legismertebb nemzetközi építészeti kiadvány idén tizedszer adja majd át a BOTY-díjakat. Több mint négyezer projekt közül szemezgethetünk, ami nem kevés, innen nézve egyszerűsít is a helyzeten, hogy tizenöt kategória van. A regisztrált felhasználók kategióránként egy projektre szavazhatnak március 4-ig, így alakul ki a shortlist. Az öt-öt legtöbb szavazatot kapott projekt jut a döntőbe, ahol ismét szavazhatnak majd a felhasználók.

A horgosi projekt (Fotó: Jaksa Bálint)
A Niczky-apartman Kőszegen (Fotó: Bujnovszky Tamás)

De a technikai részleteknél érdekesebb, hogy milyen hazai épületeket találtunk.

Összesen öt kategóriában szerepelnek magyar jelöltek:

Iroda

Ház

Vendéglátás

Kulturális épület

Sport

Event Hall, Etyek (Fotó: Eszter Sarah)
Event Hall Inside (Fotó: Eszter Sarah)

Szavazni mindegyikre lehet, a Horgos Projektről, az etyeki Event Hallról és a Niczky-apartmanról pedig bővebben is beszámoltunk korábban.

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom