Close
Ahogy lehet, kinyitunk, állítja a Magyar Turisztikai Ügynökség

Ahogy lehet, kinyitunk, állítja a Magyar Turisztikai Ügynökség

“Késlekedés nélkül, azonnal.”

Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezetője minden bizonnyal az elmúlt hetekben történt, elégedetlen, nyitást vagy hathatós segítséget váró hangokra kívánt választ adni.

A hétvégén nyitást követelő demonstráció zajlott a fővárosban, és több olyan hírt is lehetett hallani, hogy a vendéglátóhelyek akkor is megnyitnak, ha megbüntetik őket. Ezt követte egy olyan kormányrendelet, amely drákói szigorral büntetné a szabályszegőket. Ezek a büntetések sokszorosan súlyosabbak, mint például Franciaországban.

koronavírus | guller zoltán | vírus | magyar turisztikai ügynökség | karantén

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram