Close
Ahogy lehet, kinyitunk, állítja a Magyar Turisztikai Ügynökség

Ahogy lehet, kinyitunk, állítja a Magyar Turisztikai Ügynökség

“Késlekedés nélkül, azonnal.”

Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezetője minden bizonnyal az elmúlt hetekben történt, elégedetlen, nyitást vagy hathatós segítséget váró hangokra kívánt választ adni.

A hétvégén nyitást követelő demonstráció zajlott a fővárosban, és több olyan hírt is lehetett hallani, hogy a vendéglátóhelyek akkor is megnyitnak, ha megbüntetik őket. Ezt követte egy olyan kormányrendelet, amely drákói szigorral büntetné a szabályszegőket. Ezek a büntetések sokszorosan súlyosabbak, mint például Franciaországban.

FOLYTASD EZZEL
Ez történik, ha egy luxusszálloda, egy koktélbár és egy porcelánmanufaktúra közösen alkot
Már ezért a pezsgőért érdemes kilátogatni a 30. Budapest Borfesztiválra
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom