Close
Ahogy lehet, kinyitunk, állítja a Magyar Turisztikai Ügynökség

Ahogy lehet, kinyitunk, állítja a Magyar Turisztikai Ügynökség

“Késlekedés nélkül, azonnal.”

Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezetője minden bizonnyal az elmúlt hetekben történt, elégedetlen, nyitást vagy hathatós segítséget váró hangokra kívánt választ adni.

A hétvégén nyitást követelő demonstráció zajlott a fővárosban, és több olyan hírt is lehetett hallani, hogy a vendéglátóhelyek akkor is megnyitnak, ha megbüntetik őket. Ezt követte egy olyan kormányrendelet, amely drákói szigorral büntetné a szabályszegőket. Ezek a büntetések sokszorosan súlyosabbak, mint például Franciaországban.

FOLYTASD EZZEL
Így készíthetünk otthon tökéletes steaket a sztárszakácsok szerint
Véget ért a repterek szabadrablása az új élelmiszerárazási szabályok miatt
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom