Close
Szerdától újranyithatnak itthon az üzletek és a szolgáltatások

Szerdától újranyithatnak itthon az üzletek és a szolgáltatások

A korlátozások enyhítését jelentette be a miniszterelnök.

Orbán Viktor kedden késő délután ismertette a szerdától érvényes szabályozást.

Mivel Magyarország elérte a két és fél millió beoltottat, ismét megnyithatnak az üzletek és újraindulhatnak a szolgáltatások.

A kijárási tilalom szerdától 22 óra és reggel 5 óra közötti időszakra módosul, így az üzletek reggel 5 és 21:30 között tarthatnak nyitva. Az üzletekben átlagosan tíz négyzetméterenként egy vásárló tartózkodhat. Kinyithatnak a fodrászatok, a kozmetikák és egyéb szolgáltatók, a vendéglátóegységekre vonatkozó szabályozás ellenben nem változik, és a szállodák sem fogadhatnak vendégeket.

(Fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Van egy jó ötleted, hogyan lehetne fellendíteni a turizmust? Most sokat nyerhetsz vele!
Ezt tesszük az egészségünkkel, ha a madarak énekét hallgatjuk
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom