Close
Szerdától újranyithatnak itthon az üzletek és a szolgáltatások

Szerdától újranyithatnak itthon az üzletek és a szolgáltatások

A korlátozások enyhítését jelentette be a miniszterelnök.

Orbán Viktor kedden késő délután ismertette a szerdától érvényes szabályozást.

Mivel Magyarország elérte a két és fél millió beoltottat, ismét megnyithatnak az üzletek és újraindulhatnak a szolgáltatások.

A kijárási tilalom szerdától 22 óra és reggel 5 óra közötti időszakra módosul, így az üzletek reggel 5 és 21:30 között tarthatnak nyitva. Az üzletekben átlagosan tíz négyzetméterenként egy vásárló tartózkodhat. Kinyithatnak a fodrászatok, a kozmetikák és egyéb szolgáltatók, a vendéglátóegységekre vonatkozó szabályozás ellenben nem változik, és a szállodák sem fogadhatnak vendégeket.

(Fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Ez lehet Frida Kahlo legdrágábban eladott önarcképe
Újabb szomorú számokból derül ki, hogy a koronavírus szinte teljesen padlóra küldte a hazai mozikat
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom