Close
Vörösből átkerült a legsúlyosabb, sötétbarna kategóriába Magyarország

Vörösből átkerült a legsúlyosabb, sötétbarna kategóriába Magyarország

Nem is a vörös, hanem már a sötétbarna kategóriában van az egész ország.

Több országban is romlott a járványhelyzet az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) koronavírus-térképének mai frissítésén. A hetente kiadott térkép jelzései szerint

Magyarország teljes területe a legsúlyosabb, sötétbarna besorolást kapta, hasonlóan az északi és nyugati szomszédainkhoz.

Lengyelország teljes területén is súlyos a járványhelyzet, de Németország és Franciaország legnagyobb része szintén a sötétbarna járványügyi besorolásba került. Azonban Románia két régiója is enyhébb, sárga besorolást kapott, valamint Olaszországban és Spanyolországban is vannak olyan területek, amelyeket a friss adatok szerint ide sorolhatóak.

(Fotó: Unsplash, forrás: Házipatika)

vörös | korona | kategória | járvány | covid-19

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram