Close
Vörösből átkerült a legsúlyosabb, sötétbarna kategóriába Magyarország

Vörösből átkerült a legsúlyosabb, sötétbarna kategóriába Magyarország

Nem is a vörös, hanem már a sötétbarna kategóriában van az egész ország.

Több országban is romlott a járványhelyzet az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) koronavírus-térképének mai frissítésén. A hetente kiadott térkép jelzései szerint

Magyarország teljes területe a legsúlyosabb, sötétbarna besorolást kapta, hasonlóan az északi és nyugati szomszédainkhoz.

Lengyelország teljes területén is súlyos a járványhelyzet, de Németország és Franciaország legnagyobb része szintén a sötétbarna járványügyi besorolásba került. Azonban Románia két régiója is enyhébb, sárga besorolást kapott, valamint Olaszországban és Spanyolországban is vannak olyan területek, amelyeket a friss adatok szerint ide sorolhatóak.

(Fotó: Unsplash, forrás: Házipatika)

covid-19 | covid | besorolás | vírus | kategória

FOLYTASD EZZEL

Egy uszoda megkérdezte a vendégeket, hogy hajlandók-e otthon zuhanyozni

Ennél halloweenibb hangulatú szállást keresve sem találnánk az Airbnb-n

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram