Close
Magyarországot jelölte ki célnak India Ukrajnában rekedt állampolgárainak

Magyarországot jelölte ki célnak India Ukrajnában rekedt állampolgárainak

A Ganga hadművelet vezetői Twitteren jelentették be, hogy hazánk felé igyekezzenek elhagyni a háború sújtotta Ukrajnát.

Vasárnap jelentette be a budapesti és az ukrán indiai nagykövetség, hogy megkezdődött a Ganga hadművelet utolsó fázisa. Arra kérnek minden indiai állampolgárt, hogy vasárnap éjfélig igyekezzenek elérni a budapesti indiai nagykövetség ideiglenes irodáját a Keleti pályaudvar közelében.

A Ganga hadműveletben részt vevő C17-es flotta Új Delhiben március 3-án

India eddig közel 14 ezer állampolgárát menekítette ki Ukrajnából az indiai légierő gépeivel. A repülőgépek az ukrán események miatt az Ukrajnával szomszédos országokban, így Magyarországon szálltak le.

A háborúnak már indiai áldozata is van: egy indiai egyetemista, aki egy harkivi orvosi egyetemre járt, március elsején életét vesztette, amikor az orosz haderők bombázták a várost.

(Forrás: Hindustan Times)

ukrajna | háború | ganga hadművelet | oroszország | india

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram