Close
Magyarországot jelölte ki célnak India Ukrajnában rekedt állampolgárainak

Magyarországot jelölte ki célnak India Ukrajnában rekedt állampolgárainak

A Ganga hadművelet vezetői Twitteren jelentették be, hogy hazánk felé igyekezzenek elhagyni a háború sújtotta Ukrajnát.

Vasárnap jelentette be a budapesti és az ukrán indiai nagykövetség, hogy megkezdődött a Ganga hadművelet utolsó fázisa. Arra kérnek minden indiai állampolgárt, hogy vasárnap éjfélig igyekezzenek elérni a budapesti indiai nagykövetség ideiglenes irodáját a Keleti pályaudvar közelében.

A Ganga hadműveletben részt vevő C17-es flotta Új Delhiben március 3-án

India eddig közel 14 ezer állampolgárát menekítette ki Ukrajnából az indiai légierő gépeivel. A repülőgépek az ukrán események miatt az Ukrajnával szomszédos országokban, így Magyarországon szálltak le.

A háborúnak már indiai áldozata is van: egy indiai egyetemista, aki egy harkivi orvosi egyetemre járt, március elsején életét vesztette, amikor az orosz haderők bombázták a várost.

(Forrás: Hindustan Times)

ganga hadművelet | oroszország | háború | ukrajna | magyarország

FOLYTASD EZZEL

Háromszor is gondold meg, hogy ma lemész a Balatonhoz: több kilométeres a torlódás

Öt elvarázsolt sziget Európában, ahol a főszezonban is nyugalmat találunk

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom