Close
Új fizimiskát kapott ez a Hamptons-stílusban épült Main Ridge-i ingatlan

Új fizimiskát kapott ez a Hamptons-stílusban épült Main Ridge-i ingatlan

Az ausztráliai stúdió- és dizájniroda, a Studio Griffiths kapta azt a feladatot, hogy tervezze újra ezt a Hamptons-stílusban épült Main Ridge-i ingatlant.

Az enteriőr egy minimalista, letisztult, monokróm térként fogad minket, amelyben a fehér, a szürke és a fekete az a három vizuális teremtéskő, amellyel ezt az univerzumot tetőtől talpáig felépítették, pontosabban újraalkották.

Az átalakítás érintette a fürdőszobákat, a konyhát, a mosodát, a hálószobákat, a dolgozószobát és a zeneszobát is.

A lakás csúcsdísze a szemet gyönyörködtető kandalló,

amelyet az Inax japán inspirációjú, szürkén textúrázott csempéi borítanak be. A kandalló burkolata lényegében egy szőtt minta benyomását kelti – mintha csak egy elegáns pénztárca vagy egy tüzet okádó nyakkendőmonstrum magasodna a sötét szekrénysor előtt.

És bár az ingatlan beltere nagyon 21. századi lett, a birtok egy csendes, nyugodt helyen fekszik, amelyet körülölel a végtelen föld, ahol a szőlőültetvények és a közeli erdő lágy dallamként oldanak fel bennünk minden feszültséget, amelyet a modern élet a hátunkra pakol.

Ha még nézegetnél pazar otthonokat, ajánljuk figyelmedbe Clément Lesnoff-Rocard párizsi építész munkáját, a Palais Bulles buborékpalotát, vagy London legkeskenyebb házát, amely épp gazdára vár!

FOLYTASD EZZEL
A világ egyik legmeghatározóbb építészportálja méltatja a Magyar Zene Házát
New York és Koppenhága legstílusosabb konyhái rabolják el a budapestiek szívét
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom