Close
Háromhetes álommunkáért aligha fizettek még ilyen jól

Háromhetes álommunkáért aligha fizettek még ilyen jól

Egy szerencsés fotósnak megadatik egy igazi sorsfordító lehetőség: aki megkapja a munkát, a Maldív-szigetekre utazhat és ott dolgozhat három hétig.

A Kuoni luxus utazási vállalat történetében először meghirdeti a nászutas fotós rezidens pozícióját. Az álommunka elnyerője magával vihet egy általa választott fotósasszisztenst is, és luxusszállásokon lakhat a Kuoni négy maldív-szigeteki üdülőhelyén.

A háromhetes megbízatásért közel háromezer fontos (kb. 1,3 millió forintos) fizetés jár, továbbá minden egyéb költségét, beleértve az étkezést, vagy az italokat is, a Kuoni fedezi.

Cserébe „mindössze” álomszép fotókat kell készíteni az üdülőhelyeken épp nászúton lévő friss házasokról.

– Egy Kuoni-nászút alapból felejthetetlen, de most lehetőséget kínálunk a nászúton lévő vendégeinknek, hogy friss házasként megörökítsék legelső napjaikat. Az új nászutas fotósunk a szigeten tartózkodik majd velük és dokumentálja a legkülönlegesebb pillanataikat, amelyeket megőrizhetnek és aztán később újraélhetnek – mondta Rachel O’Reilly, a Kuoni kommunikációs igazgatója.

A jelentkezéshez a Kuoni erre a célra létrehozott weboldalát kell felkeresni, illetve beküldeni a legjobbnak tartott saját felvételeket, valamint megfogalmazni, miért lenne a pályázó tökéletes erre a feladatra. A zsűri friss házasként amelynek tagja a híres sztár esküvői fotós, Sandra Von Riekoff, a Hitched szerkesztője, Zoe Burke és a Kuoni ügyvezető igazgatója, Mark Duguid –, május 5-én választja ki a győztest.

A világon számos gyönyörű hely várja tárt karokkal az utazókat, vannak azonban olyan úti célok is, amelyek a legfényűzőbb szolgáltatásaikról híresek. Ezekből az izgalmas és hihetetlenül drága helyekből gyűjtöttünk össze párat.

(Forrás: TimeOut, fotók: Getty Images)

nászutas | fotózás | fotós | maldív-szigetek | álommunka

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

A kiváló borok és világhírű steakek hazája is megnyitja kapuit a távmunkások előtt

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram