Close
Látványos videó tárja fel a világ egyik legszebb vidékének élővilágát

Látványos videó tárja fel a világ egyik legszebb vidékének élővilágát

Sandra Bessudo tengerbiológus, a kolumbiai Malpelo Alapítvány megálmodója harminc évvel ezelőtt tette élete első expedícióját a végtelenül szép Malpelo-szigeten. A varázslatos világ annyira rabul ejtette, hogy elhatározta, egész életét annak megőrzésének szenteli. 

Bár a Malpelo-sziget tengeri területe oltalom alatt áll, a világ többi részéhez hasonlóan ott is eltűnőben vannak bizonyos halfajok, amelyek védelme kiemelkedő feladat az ott élők számára. A kolumbiai nemzeti parkok és a Malpelo Alapítvány támogatásával készült, Victoria Rivera által rendezett csodás filmen keresztül

mi is megismerhetjük Bessudo misszióját, miközben a látványos víz alatti világba is fejest ugorhatunk.

 

élővilág | Malpelo-sziget | kolumbia | video | tenger

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram