Close
Már drótkötélpályája is van a Ferrarinak

Már drótkötélpályája is van a Ferrarinak

Abu-Dzabi Ferrari-tematikájú vidámparkjában a levegőben lehet élvezni a sebességet. 

Ferraris drótkötélpálya debütál november 5-én az Egyesült Arab Emírségekben a tematikus vidámpark tizedik évfordulójának tiszteletére, de nem ez az egyetlen újdonság a helyen. Az adrenalinra éhezők a csúszáson kívül máshogy is kielégíthetik az izgalom iránti vágyaikat: végigsétálhatnak az ikonikus vörös logóval díszített épület tetején.

A két új látványossággal csalogató szabadidő központ a Yas-szigeten, Abu-Dzabi nemzetközi repületérének szomszédságában található. Maga a drótkötélpálya hivatalosan Ferrari World Abu Dhabi Zip Line néven fut, és minden bizonnyal imádni fogják a csillapíthatatlan versenyzési lázban szenvedők, merthogy az egymás mellett feszülő két pályán akár párbajozni is lehet.

Aki nincs oda a sebességért és a versenyzésért, de világszínvonalú élményt szeretne (és persze nincs tériszonya), annak a Ferrari World Abu Dhabi Roof Walk jelenthet opciót. A hatalmas épület tetején mintegy százhatvan méter magasságban lehet sétát tenni és gyönyörködni a nem mindennapi panorámában.

A park egyébként összesen negyvenhárom attrakcióval csalogat. Köztük van például a világ leggyorsabb hullámvasútja, a világ legmagasabb hullámvasút-hurokja, ki lehet próbálni a zéró gravitációs élményt, a sárkányrepülést és nyílt egy hiperautó-kiállítás is.

A világjárvány miatt tavasszal bezárt és aztán július végén újranyitott, jelenleg korlátozott kapacitással működő szórakoztatóközpontba kizárólag online időpontfoglalással engedélyezett a belépés, a bejáratnál testhőmérsékletet mérnek, odabent pedig kötelező a másfél méteres távolságtartás.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Ferrari World Abu Dhabi, forrás: Travel and Leisure)

abu dzabi | vidámpark | adrenalin | tematikus | újdonság

FOLYTASD EZZEL

Nyolc éve először csökkentették a terrorveszély szintjét a világ egyik legvágyottabb országában

Karácsony Olaszországban – Tíz kihagyhatatlan programjavaslattal

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram