Close
Már drótkötélpályája is van a Ferrarinak

Már drótkötélpályája is van a Ferrarinak

Abu-Dzabi Ferrari-tematikájú vidámparkjában a levegőben lehet élvezni a sebességet. 

Ferraris drótkötélpálya debütál november 5-én az Egyesült Arab Emírségekben a tematikus vidámpark tizedik évfordulójának tiszteletére, de nem ez az egyetlen újdonság a helyen. Az adrenalinra éhezők a csúszáson kívül máshogy is kielégíthetik az izgalom iránti vágyaikat: végigsétálhatnak az ikonikus vörös logóval díszített épület tetején.

A két új látványossággal csalogató szabadidő központ a Yas-szigeten, Abu-Dzabi nemzetközi repületérének szomszédságában található. Maga a drótkötélpálya hivatalosan Ferrari World Abu Dhabi Zip Line néven fut, és minden bizonnyal imádni fogják a csillapíthatatlan versenyzési lázban szenvedők, merthogy az egymás mellett feszülő két pályán akár párbajozni is lehet.

Aki nincs oda a sebességért és a versenyzésért, de világszínvonalú élményt szeretne (és persze nincs tériszonya), annak a Ferrari World Abu Dhabi Roof Walk jelenthet opciót. A hatalmas épület tetején mintegy százhatvan méter magasságban lehet sétát tenni és gyönyörködni a nem mindennapi panorámában.

A park egyébként összesen negyvenhárom attrakcióval csalogat. Köztük van például a világ leggyorsabb hullámvasútja, a világ legmagasabb hullámvasút-hurokja, ki lehet próbálni a zéró gravitációs élményt, a sárkányrepülést és nyílt egy hiperautó-kiállítás is.

A világjárvány miatt tavasszal bezárt és aztán július végén újranyitott, jelenleg korlátozott kapacitással működő szórakoztatóközpontba kizárólag online időpontfoglalással engedélyezett a belépés, a bejáratnál testhőmérsékletet mérnek, odabent pedig kötelező a másfél méteres távolságtartás.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Ferrari World Abu Dhabi, forrás: Travel and Leisure)

FOLYTASD EZZEL
Óriási hegedűhajón zenélt egy vonósnégyes Velencében
Csodás show-műsorként hirdetik a vulkánkitörést a Kanári-szigeteken
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom