Close
Marokkó felett siklóernyőzni maga a tökéletes mesebeli szabadság

Marokkó felett siklóernyőzni maga a tökéletes mesebeli szabadság

Zsizsegő bazárokkal teli nagyvárosok, fényűző paloták, egzotikus sivatagi környezet és páratlan történelmi emlékhelyek. A Spanyolország déli partjaitól mindössze tizenhárom kilométerre fekvő észak-afrikai ország egyedülálló keveréke az európai hangulatnak és a berber kultúrának.

Ebben a közel tízperces videóban a repülés legegyszerűbb és legszabadabb formájának számító siklóernyőzés adta hosszan szárnyaló szabadságélményéből kapunk egy kis ízelítőt Marokkó égboltjáról. Ráadásul valódi mesevilágot idéző sivatagi életképekkel megspékelve.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom