Close
Tengerparti nyaralások luxusán hajózik be a Massimo Dutti új kollekciója

Tengerparti nyaralások luxusán hajózik be a Massimo Dutti új kollekciója

Vízparti napsütés és az egyszerű örömök életigenlése árad minden képből. Nálunk jelesre vizsgázott a Dutti új kollekciója.

A Sous Le Soleil (A nap alatt) névre keresztelt kollekció lookbookjában mesés tengerpartokra csábít a Massimo Dutti.

A spanyol divatház új kollekciójában a fő hívószavak az idő esszenciája és a luxus újradefiniálása körül forognak, rávilágítva az egyszerűen nagyszerű pillanatok értékelésére.

Az érintés és érzékelés fontosságára. Az éppen tökéletes kivágásra. A finom vonalvezetésre. Arra, milyen a leggyönyörűbb fekete árnyalat.

A kollekcióban csodásan működnek a kontrasztok és az elmosódva vibráló vonalak. Az összes darabból valamilyen hatvanas-hetvenes évekhez csatolható chic érződik: a csípőt és derekat hangsúlyozó szabások, az elegáns vágások, a nagyon jól eltalált színek mind-mind a szabad, stílusos és érzéki nőiességet dicsőítik.

Egy rövid imázsfilm is készült a Sous Le Soleil-hez, úgyhogy mozgóképben is megcsodálhatjuk a hangulatot:

Szerintünk simán az idei nyár eddigi leggyönyörűbb kollekciója, már készítjük is az üres helyet a gardróbunkban a daraboknak.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Álvaro Beamud, styling: Sissy Vian, modell: Edita Vilkevičiūtė)

tengerpart | női kollekció | ss2020 | kollekció | a nap alatt

FOLYTASD EZZEL

Meglepő fordulat, de a Nagy Lebowski kardigánja nagyot megy idén ősszel

Az Így jártam anyátokkal sztárja olyan apa-kollekciót dobott piacra, hogy abban nincs hiba

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom