Close
Tengerparti nyaralások luxusán hajózik be a Massimo Dutti új kollekciója

Tengerparti nyaralások luxusán hajózik be a Massimo Dutti új kollekciója

Vízparti napsütés és az egyszerű örömök életigenlése árad minden képből. Nálunk jelesre vizsgázott a Dutti új kollekciója.

A Sous Le Soleil (A nap alatt) névre keresztelt kollekció lookbookjában mesés tengerpartokra csábít a Massimo Dutti.

A spanyol divatház új kollekciójában a fő hívószavak az idő esszenciája és a luxus újradefiniálása körül forognak, rávilágítva az egyszerűen nagyszerű pillanatok értékelésére.

Az érintés és érzékelés fontosságára. Az éppen tökéletes kivágásra. A finom vonalvezetésre. Arra, milyen a leggyönyörűbb fekete árnyalat.

A kollekcióban csodásan működnek a kontrasztok és az elmosódva vibráló vonalak. Az összes darabból valamilyen hatvanas-hetvenes évekhez csatolható chic érződik: a csípőt és derekat hangsúlyozó szabások, az elegáns vágások, a nagyon jól eltalált színek mind-mind a szabad, stílusos és érzéki nőiességet dicsőítik.

Egy rövid imázsfilm is készült a Sous Le Soleil-hez, úgyhogy mozgóképben is megcsodálhatjuk a hangulatot:

Szerintünk simán az idei nyár eddigi leggyönyörűbb kollekciója, már készítjük is az üres helyet a gardróbunkban a daraboknak.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Álvaro Beamud, styling: Sissy Vian, modell: Edita Vilkevičiūtė)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom