Close
Elképesztő videót tett közzé a MÁV, hogyan tarolt le mindent egy kisiklott tehervonat

Elképesztő videót tett közzé a MÁV, hogyan tarolt le mindent egy kisiklott tehervonat

Úgy borultak fel a vagonok, mintha játékvonat darabjai lennének.

Vasárnap délelőtt siklott ki egy tehervonat a Budapest-Záhony vasútvonalon, Újfehértó és Hajdúhadház között:

a 35 kocsis vonat kilenc kocsija siklott ki, egy részük pedig fel is borult, de olyan látványosan, mintha egy filmhez rendezték volna meg így.

A kocsik beemelését és műszaki mentését vasúti daruval hétfőn reggel kezdték meg, utána jön a vasúti pálya és a felsővezeték-hálózat helyreállítása, ami a MÁV közleménye szerint hosszabb időt vehet igénybe – ezért is közölték a fenti videót, hogy az utazóközönség lássa, miért nem pár óra a károk helyreállítása.

(Forrás: HVG)

baleset | vonat | vasút | máv

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Drónok csapódtak az M3-as autópályára, lezárták a szakaszt a nyomozók

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram