Close
Ilyen, amikor egy McDonald’s butikhotelnek néz ki

Ilyen, amikor egy McDonald’s butikhotelnek néz ki

Akármerre járunk is a világban, biztosan találunk a közelben egy McDonald’s éttermet, amely a jól megszokott piros és sárga színekben pompázik, és a jól megszokott ízekkel szolgál. Az üzlethálózat eddig nem fordított túl nagy figyelmet az egységeinek egyedi megjelenésére, ez a trend azonban Franciaországban megdőlni látszik.

Egy olasz dizájner, Paola Navone egészen újszerű köntösbe öltöztette Párizs egyik legrégebben működő McDonald’s éttermét, ráadásul ez már a hetedik Franciaországban, amely a hagyományos piros-sárga színvilágot kékes árnyalatokra cserélte.

A sok-sok különböző típusú székkel felszerelt egyedi étterem otthonos érzetet kíván kelteni, ahol mindenki megtalálhatja a saját helyét, ahol a legjobban érzi magát. A legnagyobb kihívást az jelentette a dizájner számára, hogy megtalálja az összhangot a tökéletlen, már-már kézműves esztétika, és a technikai teljesítmény iránti igény között.

Ahogyan Paola fogalmazott, a változatos textúrákkal és felületekkel otthoni környezetet igyekezett reprodukálni, ahol minden szoba egyedi, színes bútorokkal díszített és jó hangulatot ébreszt. A falak nagy része fehér, jókora szürke pöttyökkel díszített, a kissé monokróm jelleget pedig a kék különböző árnyalatai dobják fel.

Egészen rendhagyó érzés lehet belépni egy ilyen McDonald’s-ba, ám aki még így is messziről elkerülné a gyorséttermeket, azoknak is

tudunk mit ajánlani:

(Képek: Dezeen)

mcdonalds | étterem | Paola Navone | gyorsétterem | dizájn

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom