Close
Csak egy helyen láthatóak az Első Magyar Karantén-színház előadásai

Csak egy helyen láthatóak az Első Magyar Karantén-színház előadásai

A színházi szakma alapból nincs híján a kreativitásnak, úgyhogy a koronavírus-járvány miatt elrendelt vészhelyzetben is igyekeznek optimális megoldást találni arra, hogy senki se maradjon kultúra nélkül. Így alapította meg a TRIP Hajó legénysége az Első Magyar Karantén-színházat.

Jelenetek egy háztartásból – Színházi jelenetek 5 részben címmel indult útjára az előadássorozat, melynek folytatásaként most a Tizenkét szék lemezbemutatóját hozzák el az otthonunkba egy különleges koncertszínház keretein belül.

Az előadásról: “Klavgyija Ivanovna nem számított infarktusra. Ám amikor mégis kopogtat a vég, az öreg Madame (Láng Annamária) megvallja vejének, Ippolit Matvejevicsnek (Hegedűs D. Géza), hogy a családi briliánsokat egy régi ülőgarnitúra 12 székének egyikébe rejtette a szovjethatalom elől. Ippolit a székek nyomába ered, miközben szemei előtt a hajdani szép napok lebegnek, amikor még nemesi marsallként masírozott a cár oldalán. Ám az utcákon már épül a szocializmus – ha más nagyon nem is –; és a kincs szaga Ippolithoz vonzza a vállalkozó szellemű papot, Fjodor atyát (Rába Roland) és a jóképű szélhámost, Osztap Bendert (Vecsei H. Miklós). A hajsza 12, nyomokban oroszos dalban bomlik ki.”

A következő előadás március 29-én lesz. A TRIP-et a Jegyx1 adomány gyűjtésére kifejlesztett funkciójával lehet támogatni: az események jegyvásárlási felületén betesszük a százforintos jegyet a kosárba, rákattintunk a vásárlás gombra, majd a megjelenő összesítő beírunk egy tetszőleges összeget az adomány hozzáadása mezőbe, majd érvényesítjük. Az így megadott adomány hozzáadódik a végösszeghez.

Az Első Magyar Karantén-színház előadásait a közönség a TRIP Facebook-oldalán, élő közvetítésben láthatja.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Budapesten készült André Kertész-fotográfiákat is meg lehet nézni szombattól Belgiumban
Egy fiatal művész izgalmas önismereti útját ismerhetjük meg ezen az új tárlaton
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom