Close
Csak egy helyen láthatóak az Első Magyar Karantén-színház előadásai

Csak egy helyen láthatóak az Első Magyar Karantén-színház előadásai

A színházi szakma alapból nincs híján a kreativitásnak, úgyhogy a koronavírus-járvány miatt elrendelt vészhelyzetben is igyekeznek optimális megoldást találni arra, hogy senki se maradjon kultúra nélkül. Így alapította meg a TRIP Hajó legénysége az Első Magyar Karantén-színházat.

Jelenetek egy háztartásból – Színházi jelenetek 5 részben címmel indult útjára az előadássorozat, melynek folytatásaként most a Tizenkét szék lemezbemutatóját hozzák el az otthonunkba egy különleges koncertszínház keretein belül.

Az előadásról: “Klavgyija Ivanovna nem számított infarktusra. Ám amikor mégis kopogtat a vég, az öreg Madame (Láng Annamária) megvallja vejének, Ippolit Matvejevicsnek (Hegedűs D. Géza), hogy a családi briliánsokat egy régi ülőgarnitúra 12 székének egyikébe rejtette a szovjethatalom elől. Ippolit a székek nyomába ered, miközben szemei előtt a hajdani szép napok lebegnek, amikor még nemesi marsallként masírozott a cár oldalán. Ám az utcákon már épül a szocializmus – ha más nagyon nem is –; és a kincs szaga Ippolithoz vonzza a vállalkozó szellemű papot, Fjodor atyát (Rába Roland) és a jóképű szélhámost, Osztap Bendert (Vecsei H. Miklós). A hajsza 12, nyomokban oroszos dalban bomlik ki.”

A következő előadás március 29-én lesz. A TRIP-et a Jegyx1 adomány gyűjtésére kifejlesztett funkciójával lehet támogatni: az események jegyvásárlási felületén betesszük a százforintos jegyet a kosárba, rákattintunk a vásárlás gombra, majd a megjelenő összesítő beírunk egy tetszőleges összeget az adomány hozzáadása mezőbe, majd érvényesítjük. Az így megadott adomány hozzáadódik a végösszeghez.

Az Első Magyar Karantén-színház előadásait a közönség a TRIP Facebook-oldalán, élő közvetítésben láthatja.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

programajánló | online | magyar | színház | első

FOLYTASD EZZEL

Száznál is több programmal készül Budapest a 150. születésnapjára 

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram