Close
Csak egy helyen láthatóak az Első Magyar Karantén-színház előadásai

Csak egy helyen láthatóak az Első Magyar Karantén-színház előadásai

A színházi szakma alapból nincs híján a kreativitásnak, úgyhogy a koronavírus-járvány miatt elrendelt vészhelyzetben is igyekeznek optimális megoldást találni arra, hogy senki se maradjon kultúra nélkül. Így alapította meg a TRIP Hajó legénysége az Első Magyar Karantén-színházat.

Jelenetek egy háztartásból – Színházi jelenetek 5 részben címmel indult útjára az előadássorozat, melynek folytatásaként most a Tizenkét szék lemezbemutatóját hozzák el az otthonunkba egy különleges koncertszínház keretein belül.

Az előadásról: “Klavgyija Ivanovna nem számított infarktusra. Ám amikor mégis kopogtat a vég, az öreg Madame (Láng Annamária) megvallja vejének, Ippolit Matvejevicsnek (Hegedűs D. Géza), hogy a családi briliánsokat egy régi ülőgarnitúra 12 székének egyikébe rejtette a szovjethatalom elől. Ippolit a székek nyomába ered, miközben szemei előtt a hajdani szép napok lebegnek, amikor még nemesi marsallként masírozott a cár oldalán. Ám az utcákon már épül a szocializmus – ha más nagyon nem is –; és a kincs szaga Ippolithoz vonzza a vállalkozó szellemű papot, Fjodor atyát (Rába Roland) és a jóképű szélhámost, Osztap Bendert (Vecsei H. Miklós). A hajsza 12, nyomokban oroszos dalban bomlik ki.”

A következő előadás március 29-én lesz. A TRIP-et a Jegyx1 adomány gyűjtésére kifejlesztett funkciójával lehet támogatni: az események jegyvásárlási felületén betesszük a százforintos jegyet a kosárba, rákattintunk a vásárlás gombra, majd a megjelenő összesítő beírunk egy tetszőleges összeget az adomány hozzáadása mezőbe, majd érvényesítjük. Az így megadott adomány hozzáadódik a végösszeghez.

Az Első Magyar Karantén-színház előadásait a közönség a TRIP Facebook-oldalán, élő közvetítésben láthatja.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom