Close
Kreatív, egyben meghökkentő megoldást választott egy bár a biztonságos felszolgáláshoz

Kreatív, egyben meghökkentő megoldást választott egy bár a biztonságos felszolgáláshoz

Willy Fogg is csettintene.

A pandémia utáni időszakban alaposan megszaporodtak a vendéglátásban a kreatív praktikák. Az egyik legújabb és legszokatlanabb fortéllyal egy londoni botanikus bár rukkolt elő:

a felszolgálók méhészruhában viszik ki a rendelést.

Az ötlet apropóját mi más is adná, mint a dolgozók és a vendégek egészségügyi biztonsága, és a megfelelő távolságtartás. Ezzel pedig az érintkezésmentes szerviz is garantálható.

Londonban Mr Fogg’s House néven fut a találékonyságból jelest érdemlő, összesen tizenegy egységgel bíró hely, amely elsősorban egzotikus dizájnjáról és növények által inspirált koktéljairól ismert. A névválasztás sem véletlen: Jules Verne regényének világutazó főhőse előtti tisztelgésként keresztelték el Phileas Fogg után.

A klasszikus méhészöltözetet a biztonság mellett még két okból választották: remekül passzolnak a növényekkel teli helyiségek hangulatvilágához, másrészt nem akarták, hogy a vendégek a repülőterekhez hasonló steril körülmények között töltsék el az idejüket, ezért folyamodtak inkább ilyen játékos verzióhoz.

Pontos újranyitási dátuma még nincs a Mr Fogg’s House-nak, de azt már lehet tudni, hogy a március 20-án bezárt vendéglátóhelyek július 4-től fogadhatnak ismét vendégeket Angliában.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Mr Fogg’s House of Botanicals, Travel and Leisure)

koronavírus | vendéglátás | Anglia | pandémia | felszolgálás

FOLYTASD EZZEL

Ezek a világ legjobb gasztrofesztiváljai

Kiderült, melyik a világ legjobb steakje

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram