Close
Kreatív, egyben meghökkentő megoldást választott egy bár a biztonságos felszolgáláshoz

Kreatív, egyben meghökkentő megoldást választott egy bár a biztonságos felszolgáláshoz

Willy Fogg is csettintene.

A pandémia utáni időszakban alaposan megszaporodtak a vendéglátásban a kreatív praktikák. Az egyik legújabb és legszokatlanabb fortéllyal egy londoni botanikus bár rukkolt elő:

a felszolgálók méhészruhában viszik ki a rendelést.

Az ötlet apropóját mi más is adná, mint a dolgozók és a vendégek egészségügyi biztonsága, és a megfelelő távolságtartás. Ezzel pedig az érintkezésmentes szerviz is garantálható.

Londonban Mr Fogg’s House néven fut a találékonyságból jelest érdemlő, összesen tizenegy egységgel bíró hely, amely elsősorban egzotikus dizájnjáról és növények által inspirált koktéljairól ismert. A névválasztás sem véletlen: Jules Verne regényének világutazó főhőse előtti tisztelgésként keresztelték el Phileas Fogg után.

A klasszikus méhészöltözetet a biztonság mellett még két okból választották: remekül passzolnak a növényekkel teli helyiségek hangulatvilágához, másrészt nem akarták, hogy a vendégek a repülőterekhez hasonló steril körülmények között töltsék el az idejüket, ezért folyamodtak inkább ilyen játékos verzióhoz.

Pontos újranyitási dátuma még nincs a Mr Fogg’s House-nak, de azt már lehet tudni, hogy a március 20-án bezárt vendéglátóhelyek július 4-től fogadhatnak ismét vendégeket Angliában.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Mr Fogg’s House of Botanicals, Travel and Leisure)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom