Close
Meglepő csomagolást kaptak ezek az ausztrál borok

Meglepő csomagolást kaptak ezek az ausztrál borok

Most vonatkoztassunk el azoktól, akik értik és szeretik a borokat, és fókuszáljunk a másik táborra, akiket nem érdekli a felhajtás, nem is isznak bort, maximum vendégségbe visznek magukkal egy-egy palackkal. Lehet, hogy nekik szólhat a NotsoCrapWines, ami már nevében mutatja, hogy annyira nem is lehet rossz. 

A projekt egyelőre csak egy humoros koncepció, de mi látunk benne fantáziát: a borhoz semmit sem konyítókat is azonnal tájékoztatja, hogy rendben lesz az, ami az üvegben van. A NotsoCrapWines (Nem olyan szar borok) egy ausztrál kreatív ötlete, de nem elég a humoros név – ami talán még a sokszor erőltetett kézműves sörök neveire is rálicitál –, a borok csomagolása is rendhagyó.

Az ötlet karanténban született, és ahelyett, hogy valami teljesen földtől elrugaszkodott, jövőbeli, meg nem valósuló dizájnt vinne, az egyszerű és stílszerű vonalon mozog.

A NotsoCrapWines címkéi ugyanis toalettpapírból készülnek.

Fehér, rozé és vörös borra is gondoltak, a vécépapírok pedig mindhárom verziónál különféle mintát kaptak, a feliratot guminyomdával készítették rájuk. Ilyen az, amikor a humor és a dizájn találkozik, hiszen egy tényleg mutatós termékcsaládot terveztek, simán el tudnánk képzelni a boltok polcain.

Ez is érdekelhet:

(Forrás és fotók: Packagingoftheworld.com)

not so crap wines | ausztrál bor | post covid | toalettpapír | covid-19

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom