Close
Újra a gyalogosoké és a kerékpárosoké lesz a budapesti rakpart hétvégeken

Újra a gyalogosoké és a kerékpárosoké lesz a budapesti rakpart hétvégeken

A főváros újra megnyitja a gyalogosok és a kerékpárosok számára hétvégéken a pesti rakpartot az útszakaszt érintő beruházások megkezdéséig.

Március 27-én nyitották meg először a Margit híd és a Közraktár utca között  a pesti rakpartot, így több lesz a gyalogosan bejárható szabad tér Budapesten, valamint kevesebb lesz az esély arra, hogy sokan legyenek egy helyen. A rakpart így ezentúl szombat reggel 6 órától vasárnap este 7 óráig lesz lezárva az autóforgalom elől.

Hungary

Budapesten egyébként csaknem 860 hektár természetvédelmi terület és számos kevésbé használt zöldfelület van, ahol a tömeget elkerülve is lehet sétálni vagy sportolni. Ezen a szabadidős térképen megtalálhatók összegyűjtve Budapest parkjai, kirándulóhelyei, védett és védelemre tervezett természetközeli területei.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI)

FOLYTASD EZZEL
Ez az a téli sport, amitől boldog leszel – Elképesztő élményekkel várnak az osztrák síterepek
Diszkriminatív? Csak az oltatlanokra vonatkoznak azok a kijárási korlátozások, amelyeket most vezet be Románia
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom