Close
Újra a gyalogosoké és a kerékpárosoké lesz a budapesti rakpart hétvégeken

Újra a gyalogosoké és a kerékpárosoké lesz a budapesti rakpart hétvégeken

A főváros újra megnyitja a gyalogosok és a kerékpárosok számára hétvégéken a pesti rakpartot az útszakaszt érintő beruházások megkezdéséig.

Március 27-én nyitották meg először a Margit híd és a Közraktár utca között  a pesti rakpartot, így több lesz a gyalogosan bejárható szabad tér Budapesten, valamint kevesebb lesz az esély arra, hogy sokan legyenek egy helyen. A rakpart így ezentúl szombat reggel 6 órától vasárnap este 7 óráig lesz lezárva az autóforgalom elől.

Hungary

Budapesten egyébként csaknem 860 hektár természetvédelmi terület és számos kevésbé használt zöldfelület van, ahol a tömeget elkerülve is lehet sétálni vagy sportolni. Ezen a szabadidős térképen megtalálhatók összegyűjtve Budapest parkjai, kirándulóhelyei, védett és védelemre tervezett természetközeli területei.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI)

rakpart | budapest | autó | természet | autós forgalom

FOLYTASD EZZEL

Új úti célt vett fel a kínálatába a Wizz Air

Akkora a felháborodás, hogy Párizs meggondolta magát az Eiffel-tornyot illetően

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram