Close
Megnyitott a Nanushka londoni üzlete

Megnyitott a Nanushka londoni üzlete

Sándor Szandra visszatért Angliába.

Budapest és New York után a magyar Nanushka bevette Londont is. Az alapító-tervező, Sándor Szandra az angol fővárosban végezte el a London College of Fashiont, ezért – ahogy fogalmaztak – nem megérkezett, hanem visszatért Londonba.

Sándor Szandra alapító és Baldaszti Péter ügyvezető Londonban

A december harmadikán nyitott, 520 négyzetméteres üzlet a főváros Mayfair negyedében található, a Burton street 30 alatt. A dizájnért egy francia iroda, a Festen Architecture a felelős. A store kis bútortörténeti kiállításnak is beillik, olyan kultikus darabok láthatók, mint Breuer Marcell Vaszilij-széke, Fabio Lenci olasz dizájner Hyaline székei, Paul Laszlo pihenőszéke, valamint Roger Capron fa és kerámia Shogun asztala.

(Fotó: Lucy Sparks)

store | sándor szandra | baldaszti peter | london | nanushka

FOLYTASD EZZEL

Így néznek ki a legnépszerűbb úti célok, ha Gucci táskaként öltenek testet

Natalie Portmannél csak a Dior új rúzsai csábítóbbak

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom