Close
Megnyitott a Nanushka londoni üzlete

Megnyitott a Nanushka londoni üzlete

Sándor Szandra visszatért Angliába.

Budapest és New York után a magyar Nanushka bevette Londont is. Az alapító-tervező, Sándor Szandra az angol fővárosban végezte el a London College of Fashiont, ezért – ahogy fogalmaztak – nem megérkezett, hanem visszatért Londonba.

Sándor Szandra alapító és Baldaszti Péter ügyvezető Londonban

A december harmadikán nyitott, 520 négyzetméteres üzlet a főváros Mayfair negyedében található, a Burton street 30 alatt. A dizájnért egy francia iroda, a Festen Architecture a felelős. A store kis bútortörténeti kiállításnak is beillik, olyan kultikus darabok láthatók, mint Breuer Marcell Vaszilij-széke, Fabio Lenci olasz dizájner Hyaline székei, Paul Laszlo pihenőszéke, valamint Roger Capron fa és kerámia Shogun asztala.

(Fotó: Lucy Sparks)

london | store | baldaszti peter | nanushka | sándor szandra

FOLYTASD EZZEL

Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

Februárban új koncepcióval érkezik a Budapest Central European Fashion Week

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram