Close
Megnyitott a Nanushka londoni üzlete

Megnyitott a Nanushka londoni üzlete

Sándor Szandra visszatért Angliába.

Budapest és New York után a magyar Nanushka bevette Londont is. Az alapító-tervező, Sándor Szandra az angol fővárosban végezte el a London College of Fashiont, ezért – ahogy fogalmaztak – nem megérkezett, hanem visszatért Londonba.

Sándor Szandra alapító és Baldaszti Péter ügyvezető Londonban

A december harmadikán nyitott, 520 négyzetméteres üzlet a főváros Mayfair negyedében található, a Burton street 30 alatt. A dizájnért egy francia iroda, a Festen Architecture a felelős. A store kis bútortörténeti kiállításnak is beillik, olyan kultikus darabok láthatók, mint Breuer Marcell Vaszilij-széke, Fabio Lenci olasz dizájner Hyaline székei, Paul Laszlo pihenőszéke, valamint Roger Capron fa és kerámia Shogun asztala.

(Fotó: Lucy Sparks)

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom