Close
Ez az első hely itthon, ahol saját magunk sommelier-i lehetünk

Ez az első hely itthon, ahol saját magunk sommelier-i lehetünk

Könnyed, játékos élmény kezdő borkedvelőknek és tapasztalt szakértőknek egyaránt.

Az Easy Wine borbár és bisztró kettőse az egyben, ahol az innovatív borkóstolás és a gasztronómiai élvezetek szerepe egyaránt fontos. A fine dining világában jártas Nagy Attila executive séf tanítványa, Oláh Lavínia konyhafőnöknek köszönhetően a klasszikus bisztró fogások mellett tradicionális magyar és nemzetközi kínálatból válogathatunk az egyoldalas étlapról.

A főételek közé tartozik a challans-i kacsa lilakáposztával, csicsókával és feketegyökérrel, a zalai dödölle szarvasgombával és sajtmártással, vagy a pirított borjúmáj, burgonyapürével, lyoni hagymával és kaprimártással. Ha borkóstolás mellett csak kisebb falatokra vágyunk, akkor emlékezetes választás lehet a maldív-szigeteki tonhaltatár avokádóval, kaffir lime-mal és rizsropogóssal,

ha pedig egy hétköznapi üzleti ebéd a cél (két fogás 2500 Ft, három fogás 3000 Ft), tradicionális opciók közül is választhatunk, mint a lágy kecskesajtsaláta céklával és dióval, vagy a tanyasi csirkemell sült zöldséggel, négysajtmártással.

A borkóstolásban az olasz WineEmotion rendszer mutat új utat, hiszen a vendégek saját maguk válogathatnak az automata, kártyás rendszer széles választékából, de igény szerint profi sommelier is segítségükre lehet.

A közel száztételes borválaszték különlegessége, hogy főképp olyan borokat tartalmaz, amelyek ritkán érhetőek el poharas kiszerelésben.

A kóstolás mértéke három mennyiség közül választható ki: negyed, egy vagy két deciliter, amelyet a bor felett található gomb megnyomásával tölthetünk ki saját magunknak egyszerűen, gyorsan.

Az Easy Wine elegáns, mégsem feszengős hangulata ideális találkozási pont ebédhez, munka utáni koccintáshoz, vacsorához, vasárnapi brunch-hoz vagy kifejezetten egy egész estét betöltő borkóstoláshoz.

A kaland folytatódik

Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Kaunitz Tamás, PanamyFotó)

Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom