Close
Megtaláltuk a legszebb évszak legjobb munkáját

Megtaláltuk a legszebb évszak legjobb munkáját

Az ősz és New York között különleges kapcsolat van.

Nem véletlenül készült film is a legcsodásabb évszak és a metropolisz főszereplésével. New York színei és hangulata a bágyadozó napsugaraknak, valamint az átöltöző természetnek köszönhetően szeptembertől megváltozik – egy egészen egyedi világot teremtenek olyankor együtt, ezért az sem meglepő, hogy a sárgába, barnába és pirosba boruló nagyváros ősszel a legnépszerűbb. Legalábbis békeidőben.

Erre építve hirdette meg nem mindennapi felhívását az I Love NY oldal, melyben önkénteseket keres. A jelentkezőknek az a roppant hálás feladat jut,

hogy találják meg azokat a helyeket New Yorkban, ahol a legszebb az ősz.

Mi sem egyszerűbb, gondolhatnánk, mert a Central Parktól kezdve Queensen át Coney Islandig mindenhol az, ám ez a munka rengeteg elfoglaltsággal jár, és alapos levélismeretet igényel.

A kiválasztottaknak minden héten beszámolót kell készíteniük az általuk ajánlandó környezet lombozatáról úgy, hogy megjósolják a hétvégére várható állapotokat. Ebből egyenesen következik, hogy a feladat mindig a hét elejére datálódik.

Szeptembertől november közepéig tart a munkaidő, a beérkezett riportokat szerdánként publikálják az iloveny.com oldalon. Az őszajánlók dolga annyi, hogy feljegyzik a pontos helyszínt, majd azt, hogy az évszak mely szakaszában tartunk, megbecsülik, hogy a hétvégén milyen színűek lesznek a levelelek, és milyen arányban váltanak színeket.

Fizetés? Az bizony nincs, cserébe az illető megkapja a megfelelő publicitást, és elmondhatja magáról, hogy hozzájárult ahhoz, hogy a New York-i ősz még elbűvölőbb legyen.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: AFAR, fotók: Unsplash, Pixabay)

önkéntes | ősz | ajánló | new york | munka

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom