Close
Megvan, mikor nyitnának az olasz strandok

Megvan, mikor nyitnának az olasz strandok

Egy újabb csonka nyár sok vállalkozás számára végzetes lehet.

Olaszország java része jelenleg a piros zónában van, ami teljes lezárást jelent. A strandok hagyományosan húsvétkor nyitottak Olaszországban, de úgy fest, ezt idén biztosan nem lehet végrehajtani. A legfrissebb hírek szerint április végén fognak megnyitni a strandok, az emilia-romagnai vízi életmentők szövetsége legalábbis ezt nyilatkozta tegnap.

Ez az a szervezet, amelynek életmentői a strandokon teljesítenek szolgálatot a teljes szezon alatt.

Rimini

A szervezet képviselői hozzátették, hogy az időpont természetesen nem garantálható, mindez akkor történhet meg, ha az esetszámok jól alakulnak, és a piros zónából narancssárgára válthat a tartomány besorolása április 11-én.

Emilia-Romagna partvidéke az Adriai-tengerre esik, ott található a magyar turisták körében is népszerű Rimini. A strandszezon kezdete létfontosságú a turizmus szereplői számára, egy újabb csonka nyár sok vállalkozás számára végzetes lehet. A régióba évente közel ötmillió külföldi érkezik, ami más régiókkal összevetve nem kifejezetten magas. Kárpótlás azonban, hogy a nyári hónapokban háromszor annyi, mintegy tizenötmillió olasz dönt úgy, hogy Emilia-Romagna tengerparti városaiban pihen.

FOLYTASD EZZEL
Több korlátozáson is jelentősen enyhítettek már ebben a szomszédos országban
Ilyen programlehetőség még nem volt a Buckingham Palota történetében
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom